Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο
Πατημα σημερα για το Punto Gt μου μετα την τοποθετηση προ βδομάδας του νεου τελικου εξάτμισης που εφτιαξα στον ΜΑΙΚΟΝ!!!
Οσοι ήσασταν παροντες το θαυμασατε σαν οψη!!!
Εγω το θαυμασα και σαν ηχο εδώ και μια βδομαδα καθως εχει κοψει τον μισο ηχο αλλα ειδα και αισθητη διαφορα αποδοσης!!!
Στο δια ταυτα τωρα:
Αφου εκαψα την παλια βενζινη ,εβαλα την Τριτη Shell V Power Racing και το υπολοιπο ενισχυτικο Torco σημερα ανεβηκε δυναμομετρο!!!
Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που ανεφερα πιο πανω:
305 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 36.3 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ στο δικο μας δυναμομετρο που οσοι το γνωριζουν ξερουν καλα τι σημαινει αυτό .....
Να υπενθυμισω ότι ειχε βγαλει περυσι στον ΜΑΙΚΟΝ 302 αλογα και 32 κιλα ροπης ,όταν ηρθα Βολο το μετρησα και εβγαλε 280 αλογα και 31 κιλα ροπης ....
Το τελικο της εξάτμισης ειχε διαλυθει δεν κρατουσε αυτό που λεμε backpressure και το αποτελεσμα ηταν θεαματικο!!!
Θα μου στειλει ο μαστορας με email τα γραφηματα και τις διαφορες και θα τις βαλω εδώ να τις δειτε και εσεις!!!Τα αποτελέσματα ηταν θεαματικα και περα από κάθε προσδοκια!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ 300 ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ καθως ενώ σε αλλα dyno εχω δει πολλακις το μαγικο 3 μπροστα ,στο Βολο ΠΟΤΕ και η χαρα μου δεν κρυβεται!!!
Το συμπερασμα για ολους μας θελει να μας διδαξει ποσο ρολο παιζει η εξατμιση σε ένα turbato αμαξι και το ότι η ελευθερη-χωνι εξατμιση κερδιζει ,είναι απλα ενας ακομα μυθος όπως και με τον καταλυτη , που σας υπενθυμιζω ότι μου ειχε δωσει +6 αλογα όταν τον ειχα βαλει ,από πριν που δεν φορουσε!!!
Αυτά και συντομα και οι ΦΩΤΟ με τις καμπύλες!!!