Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Διαφωνω σε αυτο,καλο ειναι το παζαρι να γινεται απο το τηλεφωνο,τα βρισκουμε στην τιμη,ερχομαι το βλεπω,μου κανει και το περνω..
Φαντασου τωρα εσυ να πουλας κατι 10000 εγω να διαθετω 8 να κανωνησουμε να το δω κ στο τελος θα ταλαιπωρηθουμε και δυο τσαμπα.
|
Αν κάποιος πουλάει 10000 και εγώ έχω 8000 τότε δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το δω....2000 είναι διαφορά δεν είναι 200€.
Αν πραγματικά ξέρεις τι θέλεις, βάζει το ταβάνι που μπορείς να φτάσεις και πας μέχρι εκεί.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsizkeik
ολα αυτα προυποθετουν οτι η τιμη που ζητας υπαρχει
αν ΟΛΟΙ σε παιρνουν για παζαρια, οσοι δλδ σε παιρνουν ισως πρεπει να ξανασκεφτεις αν θελεις να το δωσεις η αν δεν θελεις.
εγω προσωπικα θα ελεγα
το αυτοκινητο φαινεται σε πολυ καλη κατασταση και με ενδιαφερει ΜΟΝΟ αν μπορεις να κανεις κατι για την τιμη
αν αυτο το εβλεπε σαν παζαρι, δικαιωμα του και καλα να ειναι ο ανθρωπος και να μας πει τελικα τι εγινε και ποσο το εδωσε, αν το εδωσε.
|
Η τιμή που μιλάμε είναι από 5500€ να το αφήσω στα 5000€ και για το γαμώτο τους λέω ΟΧΙ.
Δεν νομίζω να είναι τρελή αυτή η διαφορά.
Πραγματικά αν έρθει κάποιος από κοντά τότε το συζητάω,το τονίζω
ΜΟΝΟ από κοντά.
Εξάλλου δεν καίγομαι,δεν το πουλάω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά έχω μια τρέλα και δεν κρατάω πολύ τα

μου...