ειναι ομορφο.... ειναι full extra με ζαντολαστιχα κλιματισμο προβολεις ομιχλης φιμε τζαμια , στα 1600 κυβικα 124(νομιζω) ιππους ασημι σε πολυ καλη κατασταση. μεσα σε 2 μερες ειχα δει 8 αμαξια. κατεληξα εκει γιατι μεσω ασφαλιστη ειδα οτι οι ζημιες που ειχε ηταν μικρες (προφυλακτηρα πισω και φτερο) ειδα μεχρι και φωτογραφιες απο τις ζημιες που ειχε(μεσω φακελου ασφαλιστικης) στην αντιπροσωπεια παλι μεσω γνωστου ειδα οτι δεν εχει φθορες ο κινητηρας και μονο λαδια φιλτρα μπουζι πηγαινε και αλλαζε. εχει 60000 χλμ και στη βολτα φανηκε πολυ καλο, με αρκετη δυναμη. μπορω να πω οτι ειχε παραπανω δυναμη απ οτι περιμενα(ημουν πρωην κατοχος impreza 220 αλογων).χθες πηγα και το εκλεισα και σημερα το παραλαμβανω. την ιδια μερα με το αυτοκινητο ηρθε και κατι ακομα καινουριο που ειναι διπλη και τριδιπλη η χαρα μου. μου ανακοινωσε η γυναικα μου οτι ειναι εγκυος στο πρωτο μας παιδι. οπως καταλαβαινετε ειμαι χεσμενος απο τη χαρα μου! αυτα γι αρχη !!! θα χαρω να εχω επικοινωνια με ολους σας οπως ειχα και με τους subamaniacs οταν ειχα το προηγουμενο αμαξι μου!
|