Kαλα ουτε εγω τα εδωσα, δωρο μου το εκανε ενας απο ΚΤΕΟ που λεει οτι κανει δουλεια και τα εχει μετρησει στο δικο του. Επισης στους myth δειχνει να πηγαινει με 50 μιλια, δηλαδη γυρω στα 80χλμ και 1800-1900 στροφες. Δε νομιζω να πηγαινουν και πολλοι ετσι, και αντιθετως για εμενα θεωρω οτι το να πηγαινεις με τοσες στροφες με αυτα τα χιλιομετρα και σε ταξιδι δεν ειναι και οτι καλυτερο σε θεμα καταναλωσης. Να μου εγραφε 2500-3000 να ελεγα ναι, αλλα ουτε καν 2000... Επισης δεν υπολογιζουν και ενα σημαντικο παραγοντα οπως ειναι η αντισταση του αερα. Παντως εγω υποστηριζω οτι εχει καλυτερη καυση και η διαφορα θα φανει ΜΟΝΟ σε ταξιδι.. Μεσα στην πολη και ετσι οπως τους εδειχνε να πηγαινουν για εμενα δε θα δει κανεις διαφορα. Η αληθεια ειναι παντως οτι το θεωρουσα και εγω υπερβολικο αλλα εχω καταληξει οτι υπαρχουν λογιων λογιων μαγνητες. Ο δικος μου πχ για να ξεκολλησει απο τον αλλο θελει να βαλεις παρα πολυ δυναμη. Εχω δει και αλλους να ξεκολλανε πανευκολα. Οποτε ισως τιθετε και θεμα του μαγνητη για να δει καποιος διαφορα αν τελικα οντως ισχυει και δεν εχω απλα αλλαξει την οδηγικη μου συμπεριφορα. Δε λεω για το mazda γιατι ο πατερας μου ποτε δεν ετρεχε, αλλα εγω πχ δεν αντεχω ταξιδι με 110 χλμ. Τουλαχιστον 140 με 6η και 2500-3000 καπου εκει ειναι.. Σιγουρα βεβαια σε αρκετους ειναι ΚΑΙ ψυχολογικο, γιατι θα θελουν να μετρησουν ποσο θα το μειωσουν κλπ. Εγω αμα δεν παω πχ 1η-2α ταπα 3-4 φορες τη μερα δεν αντεχω, οσο ξερω οτι στο τελος του 2βδομαδου θα βαλω παλι 80-90 ευρω βενζινη. Παρ'ολα αυτα θεωρω οτι εχω αρκετα καλη καταναλωση.
|