Δυστυχώς και οι δρομοι ειναι χάλια και τα σήματα ειναι ελλιπη αλλα φταιμε και εμεις και η νοοτροπια μας και η βιασυνη μας! γιατι δλδ πρεπει να περναμε με κοκκινο???? και μερικοι δεν τρεχουν απλα δεν περιμενουν στο φαναρι!!! ποιος ο λογος να περασεις με κοκκινο δλδ? μια μερα εχω φλας να στριψω και παει ενας με μηχανη και περναει απο διπλα μου!!! στο τσακ την γλιτωσαμε! ελεος! μια αλλη μερα μια μηχανη street περασε με κοκκινο μπροστα στην μουρη μου! καλα που δεν εφυγα γρηγορα! μετά κάτι που πρέπει να τονίσουμε είναι οτι οσοι δεν τρεχουν και θελουν να πηγαινουν αργά, οταν ειναι δρομος που μπορούμε κανουμε ΔΕΞΙΑ να μπορει καποιος αλλος να περάσει! αντι αυτου μας κλείνουν και δεν μας αφηνουν να περασουμε, όπως και εγω το εχω παθει απειρες φορες, με αποτελεσμα να πρεπει να κάνουμε σφήνες, να προσπερναμε στο αντίθετο ρευμα και αλλα τέτοια, δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να πηγαινουμε με 40χλμ επειδή ο άλλος δεν θελει να καψει κανα γραμμαριο βενζίνης παραπανω! ελεος δλδ με την ιδεολογια κάποιων!!! το λεω γιατι εχω ακουσει μερικους να λενε ετσι πρεπει να πηγαινουμε να παει και ο αλλος ετσι!!! ειναι λογική αυτή???? το ιδιο κανουν πολλα φορτηγα, ταξιτζηδες κτλ. Για να μας σεβεται ο αλλος πρεπει και εμεις να σεβομαστε τους αλλους, αλλα ειναι γνωστο δλδ οτι ο Ελληνας ειναι μεγαλος παρτακιας και ετσι ΠΟΤΕ δεν θα παμε μπροστά και ΠΟΤΕ δεν θα προκόψουμε....
Τελος να πω πως η μάστιγα δεν είναι μονο τα τροχαία αλλά και οι αυτοκτονίες που εχουν αυξηθει τρομερα μετά την κριση! και αν δεν το ξερετε ειναι παρα παρα πολλές και τα μεσα δεν τα λενε όλα!!!!
Επισης οι πνιγμοι στην θάλασσα φετος ειδικα ηλικιωμένων έχουν αυξηθεί πολύ.
Αν και αυτά δεν ειναι επι του παροντος θεματος και δεν τα αναλυω απλα τα επισυμάνω.
Υ.Γ επισης τα φλας στο αμαξι ειναι για να τα αναβουμε δεν ειναι διακοσμητικα!! ελεος οι περισσοτεροι δεν τα αναβουν!!!!
|