Υπερθέρμανση 4καναλου ενισχυτή ήχου
Εχω έναν ενισχυτη 4καναλο στην corolla, τον ειχα απο πριν στο σταρλετ και ηταν ηδη μεταχειρισμενος απο εναν φιλο. Συμφωνα με την εταιρια του (kenwood) και φιλο μου που ασχολειτε με αυτα, εχει καποιο θερμικό, για την προστασία του. Ετσι οταν ακουω σε δυνατές (οχι εκωφαντικές) εντάσεις μετά από αρκετά χλμ δρομου πχ οταν παω εξοχικο και οταν γυρναω δλδ μετα απο καμια 25-30χλμ σταματαει να δουλευει!!! ετσι δεν εχω μπασο και δεν παιζουν και τα 2 πισω ηχεια και μενω μονο με τα μπροστινα! οταν μετα κρυωσει τοτε παιζει ξανα!!! ο ενισχυτης ειναι 4καναλος παιζουν 2 καναλια τα 2 πισω ηχεια 3 δρομων και τα αλλα 2 γεφυρωμενα παιζουν μια κουτα μακροστενη 10 ιντζων. Τωρα σε δοκιμες που εκανα αν ριξω το καθισμα το πισω που ειναι βιδωμενος στην πλατη του ωστε να ειναι ο ενισχυτης στο πισω καθισμα, τοτε ο εισερχομενος αερας ειτε απο παραθυρα, ειτε απο το A/C τον ψυχει και δεν το κανει!!! τι μπορω ομως να κανω γιατι δεν γινεται να κυκλοφορω ετσι και να φαινεται ο ενισχυτης και ο πυκνωτης που ειναι απο πανω του! να βαλω αεραγωγο για αερα? να βαλω ανεμιστηρακια απο pc? για πειτε καμια ιδεα! αλλιώς οταν κανω πολλα χλμ με ζεστη πάνω απο 30δλδ και ακουω δυνατά, πρεπει να κυκλοφορω οπως στην φωτο! εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? και αν ναι τι λυση βρεθηκε? ευτυχως ειναι φυμε τα τζαμια και σε φαναρια κτλ δεν πολυφαινεται! ξεχασα να πω πως το προβλημα ισχυει αν οδηγαω μονος μου μόνο, γιατι αν εχω αλλους μέσα δεν ακουω σε δυνατες εντασεις και ετσι δεν υπάρχει και το προβλημα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-07-12 στις 18:31.
|