Λοιπον αν και ειμαστε πολυ OFF TOPIC να πω 2 πραματακια για αυτα τα 207 GT και RC με 150 και 175 αλογα!!!
Εχουν αλλη τουρμπινα και το μεν GT φτανει σκασμενο 210 αλογα το δε RC οντως φτανει και 240!!!
Και τα δυο ομως σε αυτα τα αλογα ΣΠΑΖΟΥΝ τα εμβολα για πλακα ,οτι επαθε ακριβως και εμενα το megane μου με τα ΝΙΤΡΑ!!!
Οποτε στην αρχη τα σηκωσαν πιεση ,εσπασαν και τωρα τα κανουν light με 190 και 210 αντιστοιχα,αλλα βεβαια και εκει μπορει να σπασει αλλα και <μαμα> μπορει να σπασουν!!!
Φιλαρακι με 207RC εσπασε και ειχε μονο προγραμμα ,αλλα ειναι και μεγαλος καφτης!!!Οχι οτι δικαιολογω τον κινητηρα,απλα του εβαλε εμβολα και μπιελες τωρα και ειναι ετοιμος!!!
Τωρα επειδη εδω στον Βολο εχουμε και να 2-3 απο τον Πατσεα που ασχολειται με αυτα και τα φερνει στον Θοδωρα για προγραμμα και για δυναμομετρηση εχω δει με τα ματια μου τα εξης:
Με υβριδικη εχουν δειξει 2 αμαξια 280 και 290 αντιστοιχα ,φυσικα με σφυρηλατα!!!
Το ενα απο τα δυο αφου εχει σπασει αλλες 2-3 φορες ,τωρα φορα 2860RS λεει αυτος ,εγω σαν 2871 την ειδα ,τεσπα, αλλα οπως και να εχει με ζυγισμα,ροικη και εκκεντρα SHRICK (εκτεταμενες βελτιωσεις και πολλα λεφτα ,πανω απο 10.000 ευρω,ο ιδιος τα ελεγε) εχει φτασει τα 350 αλογα και πανω απο 42 κιλα ροπης , αλλα με αναβαθμισμενο συστημα καυσιμου!!!
Οχι μπεκ ομως απο αλλο μεγαλυτερα , αλλα συν 2 μπεκ με εγκεφαλακι σαν τα παλια καλα χρονια,εποχες που δεν ηξεραν να φτιαξουν προγραμμα σε Punto GT και εβαζαν 5ο μπεκ!!!
Αυτα!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|