Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Eγώ ξέρω οτι μας κυβερνούν ένα κάρο μασσώνοι και ένα κάρο άχρηστοι και ηλίθιοι. Χαιρομαι πολύ που το κόμμα που ψήφισα αυτή την φορά, μπήκε ξανά στην βουλή για να τους βάλει λίγο μυαλό επιτέλους. Τώρα το τρίο στούτζες θα μας καταστρέψει περισσότερο και εμάς και την Ελλάδα και θα ξεπουληθούμε γρηγορότερα στα "φιλαράκια" μας τους Γερμανούς που τόσα χρόνια θέλουν το καλό μας! στα υπόλοιπα με καλύψατε απόλυτα όπως πολύ σωστά τα είπατε παραπάνω. Οντως είναι απαράδεχτο να υπάρχει αποχή, με το να μην ψηφίζουμε εκτός οτι δεν δίνουμε λύση στο πρόβλημα είναι να να συμφωνούμε με αυτό που βγάζουν οι αλλοι! εγώ ετσι το βλέπω τουλάχιστον. Επισης μου την σπάει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ άτομα που δεν ψηφίζουν να κρίνουν αλλους για αυτό που ψήφισαν!!!! ΔΕΝ εχουν δικαίωμα να μιλάνε! εγώ ετσι τους λέω.
|
όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν και όσοι εκφέρουν λόγο κρίνονται με βάση τα λεγόμενά τους. Ακόμη και το λευκό ή το άκυρο αποτελούν κατοχυρωμένες επιλογές το κάθε ψηφοφόρου. Εάν πάω σε ένα εστιατόριο και μου πουν ότι τα μοναδικά πιάτα είναι σάπιο ψάρι, χαλασμένο μπιφτέκι και ωμή μπριζόλα...έχω το δικαίωμα να μη φάω ή να φύγω χωρίς να πάρω τίποτα από αυτά...Και φυσικά να πω στους άλλους ότι το εστιατόριο είναι χάλια...