Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88
Λοιπόν...
Μια αλλάγη νομισματος πιστευω με το μικρό μου το μυαλό θα είναι καταστροφη όλικη... πίσω στην 10ετια του 30...
Σκεφτείτε μόνο πόσο θα υποτιμηθεί... Αυτό τα λέει όλα... Σκεφτειτε πως θα κανουμε εισαγωγές με την υποτιμημένη δραχμή, πόσο λέτε θα μας στοιχίζουν αυτές; Και μην μου πείτε ότι εχουμε αυτάρκεια σαν χώρα... Εισάγουμε τα πάντα απ έξω...
Δεν είμαι βαμένος πολιτικά, το μονο που με νοιάζει ειναι να γίνουν τα σωστα πράγματα για να ζήσει καλυτερα η νεότερη γενιά...
Σημείωση: Είμαι 28...
|
+1 ακριβως ετσι! θα κοπουν οι εισαγωγες απεξω και τοτε να μας δω, οσοι μιλανε για δραχμη ειναι ασχετοι και ανιδεοι της πραγματικότητας! 1 ευρω μπορει να ειναι = 600 αλλα μπορει να ειναι και = 1000 δραχμες!!! ακομα και υποθετικα μιλοντας γιατι δεν είναι ετσι και να ηταν 375 δραχμες το ευρω και παλι ολα πανε πανω, απο την στιγμη που δεν θα εχουμε εισαγωγες τι θα γινει??? πχ βενζινη πως θα εχουμε? πως θα εχουμε πρωτες υλες? ολα τα εισαγωμενα στα super market? τα φαρμακα? ειναι MADE IN GREEECE? δλδ να γυρισουμε στην δραχμη να πεθανει κοσμος? τα Ελληνικα ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ προιοντα και δεν φτανουν ουτε για ζητω! ηδη οι εταιριες που εισαγουμε προιοντα τουλαχιστον στον δικο μου τομεα δεν πιστωνουν πλεον Ελληνικες εταιριες και ζητανε μετρητα!!! πχ για αγορα χαλκου!!! με λιγα λογια ακομα χειροτερα δεν θα δουλευει τιποτα!!! η επιστροφη στην δραχμη θα μας γυρισει στην εποχη μετα την κατοχη! οι παλιοι ξερουν....αλλα δεν προκειτε να μας αφησουν να βγουμε απο το ΕΥΡΩ! δεν τους συμφερει! θα καταστραφει η ΕΟΚ ολη! μην ακουτε τπτ! ολα ειναι ψεματα! ολα ειναι προπαγανδες! να φοβηθουμε να ψηφισουμε τα μνημονιακα κομματα!!!
Υ.Γ δεν θελουμε το αυστηρο μνημονιο ΟΧΙ, αλλα θελουμε να ειμαστε στο ΕΥΡΩ ομως εχει διαφορα το ενα με το αλλο, ΕΥΡΩ ΔΕΝ σημαινει ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! αυτοι οι #$#$ τα παρουσιαζουν ετσι!!!