Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
και γω τον αυτοματο πληρωσης γιατι τον αγορασα 7 ευρω? με μανομετρο κιολας
|
προφανως πηρες καμια κινεζικη βλακεια! δεν εχει τοσο φτηνο κανονικα! αν ειναι δυνατον!!!! πες μου μαρκα! η CALEFFI ειναι ακριβη και η FAR ειναι φτηνοτερη και ειναι Ιταλικες μαρκες, παντα στις συγκρισεις τιμων πρεπει να ειναι ιδιες μαρκες, δεν ειναι ολα τα ιδια! νομιζω το ξερεις πολυ καλα αυτο! εχει εξαρτηματα φτηνα αλλα αν ειναι να τα βαλεις και να τρεχουν την αλλη μερα τι να το κανεις! περιμενω μαρκα και φωτο! μια φορα καπου εβαλαν μια μαπα και μετα δεν εκλεινε την παροχη, πλυμμηρισε ολο το μηχανοστασιο και καταστραφηκαν μηχανηματα χιλιαδων ευρω! μια αλλη φορα ειχε ερθει ενας και λεει βρηκε τα ιδια σωματα πχ 300 ευρω φτηνοτερα! ψαχναμε πως γινεται αυτο και ηταν απλο! εμεις του ειχαμε πει τιμη για τα Φιλανδικα PURMO και αυτος βρηκε κατι κινεζικα απο λαμαρινες της πλακας!!! λογικο λοιπον! οταν τρυπησουν και θα κλαιει να τον δω!
μερικες φορες (ισως οχι παντα) ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις...
εξαρτηματα γαλβανιζε πχ εχει καλες μαρκες πχ ATUSA και εχει και κινεζικα! μπορει οσο εχει ενα ATUSA να παιρνεις 2 κινεζικα! ομως ελα που εχει τυχει πανω απο 2-3 φορες μεσα στον μηνα να τρυπησουν τα κινεζικα γιατι ειχε τρυπουλες το εξαρτημα!!! τι να λεμε τωρα...
εγω δεν πηρα καποτε σκαστρα κινεζικη μαπε με 30 ευρω και μετα δεν δουλευε επειδη το εμβολο δεν ειχε στεγανοτητα με τον κυλινδρο! δλδ ελεος!
αν μου πεις βεβαια οτι βαζει ο υδραυλικος κινεζικο με 7 ευρω αλλα εσυ πληρωνεις για 28 (FAR) ή 47 (CALEFFI) τοτε παω πασο και ναι ειναι απατεωνας αυτος!
ακομα και την ιδια μαρκα να βρεις λιγο φτηνοτερα μπορει ενας πχ που παιρνει ποσοτητες και κανει τζιρο στην εταιρια να εχει καλυτερη εκπτωση αγορας και ετσι να πουλαει με μεγαλυτερη εκπτωση, αρα και φτηνοτερα! δεν ειναι λοιπον ολα ιδια και ομοια, εξαρτατε τι μαρκες παιρνεις και αναλογα αγορα κοστους κτλ, σε καποιες εταιριες πχ που δουλευουμε πολυ οπως η REHAU δυσκολα μπορει καποιος να εχει χαμηλοτερη τιμη. Οσο περισσοτερα αγοραζεις πετυχαινεις καλυτερη εκπτωση ειδικα αν αγοραζεις μετρητης ή με επιταγες κοντινες (αυτα για το εμποριο). Ο πελατης ναι θελει χαμηλοτερες τιμες αλλα δεν θα του πουλησεις σκαρτο πραγμα δλδ πχ κινεζικο για να κανεις πως εισαι ο φτηνοτερος γιατι αυριο-μεθαυριο θα πει οτι πουλας προβληματικα πραγματα!