Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Μπράβο! έγιναν πολύ όμορφα και διακριτικά! για το πρόβλημα που αναφέρεις είδες που δεν το σκέφτηκα? στην δουλειά μου πέρνουμε καμιά φορά κάτι βαλβίδες σεισμικής προστασίας και επειδή δεν ταιριάζουν τα σπειρώματα πάμε σε τόρνο και τα κάνουμε! εμείς στα υδραυλικά τουλάχιστον τα μεταλλικά σπειρώματα τα λέμε σε ίντζες! 1" = 2,54cm ή 25,4 mm. Τα χιλιοστά που λες είναι με το σπειρωμα ή χωρίς? πως τα μέτρησες? το ποιό μικρό σπείρωμα εδώ που έχω είναι 1/4" = 13mm μετρημένο εξωτερικά με το παχύμετρο μαζί και με το σπείρωμα και κάτι άλλα εξαρτηματάκια που μέτρησα σε 1/8" είναι 9,5mm μαζί και με το σπείρωμα εξωτερικά πάντα.
Τα εξαρτήματα που βλέπω σε αυτην την φωτο που εχεις σηκώσει http://www.corollaclub.com/forums/at...7&d=1334058619
νομιζω ειναι οκ σαν διαστάσεις, δλδ το πρόβλημα είναι ΜΟΝΟ στον αισθητηρα σου? απο ποια χωρα εφερες το Τ?
|
thnks...το Τ ειναι της autogauge, με το σπειρωμα ειναι η μετρηση κ εχουμε κ λεμε..απο το Τ ειναι 1,3mm και το απο τον αισθητηρα 0,9mm με 1mm..δεν εχω παχυμετρο, με χαρακα το μετρησα οποτε μαλλον στο περιπου ειναι...το προβλημα ειναι στον μαστορα..αχαχαχα δεν εχει τετοια ρακορ λεει