Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Το ACTA δεν ειναι μονο για την πειρατεια! εγω δεν συμφωνω καθολου! http://www.techdirt.com/articles/201...-problem.shtml πισω απο τα ACTA, PIPA, SOPA κρυβονται πολλα συμφεροντα ακομα και κυβερνήσεων που στο ονομα δηθεν της πειρατειας θελουν να βουλωσουν πολλα στοματα που εχουν ανοιξει διαπλατα στο internet, με λιγα λογια θα ελεγχουν την ελευθερια του λογου, μιλαμε για την internetiki χουντα! οτι χειροτερο! δεν θα μπορεις να πεις κατι εναντιων πολιτικων ή κυβερνησης και θα σε τσουβαλιαζουν αν περασουν αυτα. Αυτος ειναι ο λογος που ξεσηκωθηκε ολος ο κοσμος παγκοσμια και οχι γιατι δεν θα μπορουν να κατεβασουν ενα τραγουδακι και μια ταινια! δε νομιζω οτι ειμαστε εκτος θεματος γιατι οπως λεει το τοπικ ειμαστε στον σχολιασμο επικαιροτητας και ολα αυτα που λεμε ειναι επικαιρα θεματα! το τοπικ δεν αναφερεται σε κατι συγκεκριμένο!
|
Οκ να το πάρουμε απο την αρχή δεν είμαι κανενας πειρατής που κλατεβάζει χαζο τραγουδάκια το νοημα το έχω ποιάσει και ξέρω πολύ καλά τι είναι το ACTΑ και τα PIPA SOPA, περιορίζει την Ελευθερία στο ιντερνετ περιορίζει την Ελέυθερία λόγου αλλά αυτό θέλουν να κάνουν να ξέρουν ποιος εισαι τι κάνεις γιατι και να έχουν νομικό πλαίσιο μαζι τους να το στηρίξουν, για να σε βάλουν και φυλακή αμα λάχει και δεν τους αρεσουν τα λεγόμενα σου .Δεν ειμαι σε καμια περίπτωση πειρατής . Οταν λοιπόν κάποιον παρακολουθείς ιντερνετικά δεν έιχες το νομικό πλαίσιο τωρα το έχεις μπορέις να του πείς παρακολουθούσα τι εκανες τι εγραψες για μενα συκοφαντιες ή κοπιαρες την φράση μου σε βάζω τωρα φυλακή. Ποιος σας ειπε οτι ζουμε σε ελευθερο κόσμο??? Για πάτε μια Αμερική να δειτε τι γίνεται ,εχουν το δικαίομα να σου κανουν οτι θελουν εάν τους φανείς ύποπτος Ελλάδα ακομα κάνουμε οτι θέλουμε είμαστε ξέφραγοι . Τωρα ποια ειναι αργά για το οτιδήποτε αφού έχουν υπογράχει και τώρα το μετανιώνουν οι ηγέτες τις Ευρώπης βλέπε βουλγαρια , Ρουμανια , Πολωνια τωρα το μετανιώνουν επειδή λοιπόν εχω διαβάσει και το κείμενο τις ACTA θα ήθελα να ενημερώσω οτι γράφει γενικόλογίες τι σημαίνει αυτό σημαινει οτι υπάχει το περιθώριο να σου φορτώσουνε κατι που εκανες ενώ νομιζοντας εσυ ειναι σωστό αυτοι μπορουν να το δουν ως λάθος και παράνομο. πχ Πολύ γενικό το κείμενο δεν λεει αμα κατεβάζεις 1 τραγουδι εισαι πειρατής ουτε αν κατεβάζεις 100 δεν μιλάει για ποσότητες αλλά για κατέβασμα .
Για το δήλωμα των κινητών τηλεφώνων εχετε να πείτε κάτι???? Τι να λέμε τωρα ! Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομενα πλέον υπάρχουν παγκόσμια δεδομένα καλός ηρθατε ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Κυριε Ιησου Χριστέ Ελεησόν ημας τιποτα αλλο.