Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour's corolla
Καλησπερα παιδια! Ειπα να σας παρουσιασω και το δικο μου corollaki... Μηχανικα οι μονες παρεμβασεις που εχω κανει ειναι ενα φιλτρο ελευθερας της jr και μια τετραδα μπουζι ιριδιου της denso.Επισης, εχω βαλει φιμε μεμβρανες της lumar σε ολα τα τζαμια εκτος απ'το μπαρμπριζ (οδηγου - συνοδηγου ειναι ενα τονο πιο ανοιχτα απ'οτι τα αλλα).Οσον αφορα τον φωτισμο εχουν μπει xenon φωτα 6000Κ,λευκες λαμπες phillips στα προβολακια και led ψειρες σε πινακιδες και φωτα θεσεως.Τελειωνοτας,για ηχο εχω βαλει μια πηγη της alpine μαζι με ενα sub 12αρι της jbl και εναν ενισχυτη 1000αρι της blaupunkt, σε συνδυασμο με τα μαμα ηχεια.Με ζαντες και στησιμο δεν εχω ασχοληθει ακομα γιατι δεν ξερω αν θα κρατησω το αμαξι.