Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Ωπα! τωρα που λες Αγγλια ηταν εδω καποιος ο keichi (οχι αυτος που παιζει στο Chuck the spy) και ειχε και αυτος διαφορα κουφα και παλαβα με το αμαξι!!! και ειχε ακριβως σαν το δικο σου! μαλλον με αυτο εχει να κανει! αλλα απο την στιγμη που αλλαξες και τα 4 αμορτισερ δεν μπορει να εχουν διαφορες μεταξυ τους! επειδη ομως τα αμορτισερ τα πουλανε ενα-ενα λες να εχει πχ ενα δεξι απο την Αγγλικη εκδοση και το αλλο να ειναι απο την Γιαπωνεζικη? παιζει φυσικα να εχουν διαφορες σε παχος αλλα ακομα και στο συνολικο μηκος του γονατου!!! οποτε αν ειναι ετσι τοτε ναι μπορει να σου τραβαει το αμαξι!
|
καταρχην σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και τη βοηθεια που μου δινεις διοτι οπως ειπα δεν σκαμπαζω τπτ απο αυτα τα πραγματα.στο δια ταυτα τωρα.τι θα εκανες εσυ στη θεση μου???γιατι εγω ημουν ετοιμος να παω σ'αυτον που μου τα περασε,γιατι οπως και να το δουμε το θεμα απο εκει αρχισαν ολα...ποτε το αμαξι δεν ειχε τετοιο προβλημα.αλλα διοτι την τελευταια φορα αφου οτι εκανε δεν του εβγαινε μου ειπε οτι εφταιγαν τα λαστιχα
(μαλλον για να με ξεφορτωθει)το θεμα ειναι οτι εγω οντας ασχετος μη μου πει κανενα κουφο για να με μπερδεψει και δεν ξερω να του απαντησω....)συν το οτι αν κανει τον κινεζο η καταναλωτικη οργανωση που ειμαι γραμμενος θελει γραπτα (οπως ανεφερα στο αρχικο μου post)για να προχωρηση παρακατω....Υ.Γ τωρα παω για υπνο διοτι εχω 5,35 εγερτηριο.η συνεχεια αυριο με το καλο.καλο βραδυ!!