οπως θα θυμαστε μερικοι πριν απο 1,5 χρονο μου ειχε τρυπισει το ψυγειο του καλοριφερ!
δεν γινεται να κολληθει,ιμιτασιον δεν υπαρχει(η τουλαχιστον εγω δεν το εχω βρει)και καινουργειο τοτε που ειχα ρωτησει ειχε 430 ευρω.
τελικα πηρα ενα μεταχειρισμενο με 100 ευρω,το εβαλα και ησυχασα!!(ετσι νομιζα δηλαδη)
μετα απο 8-9 μηνες,παλι τα ιδια!!λεω δεν γινεται ρε π@@@στη μου!!
οταν το εβγαλα να το πρεσαρω να δω αν ειναι οντως τρυπιο,εχανε στις ενωσεις με τα σωληνακια!εχει ενα χαζοσυστημα που ενωνει και δεν μπορεις να το σφιξεις!για να σας δωσω περιπου να καταλαβετε,ειναι αρσενικο θυλικο,δηλαδν μπαινει το σωλινακι μεσα σστην τρυπα του ψυγειου και μετα στραβονεις κατι αυτακια για να ασφαλισει..
τελος παντων νομιζα οτι εκει ηταν το προβλημα!πηγα και κολλησα τα σωλινακια με το ψυγειο μιας και δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο αλλα τον πρεσαρα παλι ειδα οτι το προβλημα δεν ηταν εκει αλλα ειχε τρυπισει παλι το ψυγειο!!
μου ειπε εκει ο μαστορας να του ριξουμε ενα υγρο μεσα να βουλωσει η τρυπα και οσο κρατησει αλλα εγω δεν ηθελα να το βαλω καθολου γιατι αν αρχηζε να χανει παλι θα τα επερνα στο κρανιο..
αυτο εγινε τον απριλιο που μας περασε οποτε αρχηζε σιγα σιγα να μην κανει κρυο και δεν το χρειαζομουν οποτε γεφυροσα τα σολινακια που πανε στο καλοριφερ και το παρατησα ετσι!!
τωρα ομως χειμωνιασε και δεν παλευετε οποτε πρεπει να το φτιαξω!
εννοειται οτι δεν προκειται να δωσω 430 ευρω στην τουοτα οποτε ψαχνω παλι για μεταχειρισμενο..
βεβαια εχω βερει καποιον στο car.gr που μπορει να εχει ιμιτασιον,θα τον παρω αυριο να ρωτησω!
http://www.car.gr/parts/view/1337815/
το θεμα ειναι ρε γαμωτο ΓΙΑΤΙ ΤΡΥΠΑΕΙ...???
για οσους δεν γνωριζουν,το ψυγειο ειναι μεσα στην καμπινα,κατω απ το ταμπλο,πισω απο την κονσολα και μπαινει συρταρωτο σε μια πλαστικη βαση οποτε δεν γινεται να ακουμπαει καπου και να τρυπαει..
τι στο καλο να γινεται?απλα γκαντεμια?το εχει παθει κανενας αλλος?