Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
προβλημα με αμορτισερ
Παλιά 14-11-11, 22:34
Το avatar του χρήστη aris22
aris22 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla mod. 12/1999
Περιοχή: θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 186
aris22 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προβλημα με αμορτισερ

φιλοι μου καλησπερα!θα ηθελα την βοηθεια σας και τις γνωμες σας για ενα θεμα που με ταλαιπωρει εδω και ενα εναμισυ χρονο.τον Ιουνιο του 2010 αποφασισα να αλλαξω τα αμορτισερ στην corolla μου (corolla liftback mod 1999 χλμ 74000 ).πηγα σε καποιον στην θεσσαλονικη (οχι στην επισημη ΤΟΥΟΤΑ)που βρηκα και την καλυτερη τιμη περιπου στα 250 ευρω (KYB) με τα περαστικα. στην ΤΟΥΟΤΑ ηταν στα 400+ευρω.μολις τα περασε και πηρα το αυτοκινητο αρχισε αυτο να φευγει προς τα αριστερα. δηλαδη ενω ειχα ισιο το τιμονι εφευγε αριστερα.για να πηγαινε το αυτοκινητο ισια, το τιμονι επρεπε να ειναι στραβο... (εννοειται οτι μου ειχε κανει και ευθυγραμμιση).του το πηγαινω κατευθειαν το βλεπει και μου λεει οτι ηθελε ρυθμιση το τιμονι.το ψιλοφτιαχνει και φευγω.παρατηρω τις επομενες μερες οτι το προβλημα παραμενει αλλα σε μιλροτερο βαθμο,αλλα οσο περνουν οι μερες χειροτερευει.στους επομενους μηνες του το παω ακομη 3 φορες.ξανα ευθυγραμισεις αλλαγη των ελαστικων μπρος πισω και δεξια αριστερα.μου κανει το αυτοκινητο χειροτερο απο οτι ηταν και αποφαινεται οτι ειναι τα λαστιχα και φευγω τσατισμενος γιατι εβλεπα οτι ακρη δεν εβγαζα.το παω στην ΤΟΥΟΤΑ μου παιρνουν 60 ευρω για ευθυγραμιση και μου κανουν το αυτοκινητο τελειο.παω διακοπες γυρναω και σε διαστημα περιπου εναμιση μηνα απο τοτε που το πηγα ξανα τα ιδια.το παιρνω και τους το παω.και εδω ειναι το "ζουμι"... μετα απο 2,5 ωρες εξονυχιστικο ελεγχο ανακαλυπτουν οτι τα μπροστινα αμορτισερ που μου περασε ο αλλος τα εβαζαν στην corolla για μοντελα που εβγαιναν μεχρι και τον 06/1999(εμενα ειναι 12/1999)και οτι μπροστα ειναι αλλος ο τυπος που θα επρεπε να φοραει το αυτοκινητο.μου το ξαναφτιαχνουν λιγο το αμαξι και εφυγα.τωρα στο προκειμενο.αν και βεβαια το προβλημα "φωναζει "οτι προερχεται απο τα αμορτισερ αλλα επειδη δεν γνωριζω απο τεχνικα μπορει αυτο το πραγμα να προκαλει τετοια προβληματα καθε λιγο και λιγακι?(βεβαια δεν βλεπω να υπαρχει και κατι αλλο...στη ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι το αυτοκινητο ειναι τζαμι και δεν εχει το παραμικρο.ετσι και αλλιως τα προβληματα αρχισαν κατευθειαν με την αλλαγη των αμορτισερ)μια απο αυτες τις μερες θα παω να μιλησω σε αυτον που μου τα περασε.αλλα θελω τις συμβουλες σας πως να χειριστω το θεμα.επειδη ειμαι γραμμενος σε μια ενωση καταναλωτων μου ειπαν οτι αν αυτος κανει τον δυσκολο για να μπορεσουν να επεμβουν θελουν γραπτως απο την ΤΟΥΟΤΑ η αλλον τεχνικο οτι οντως το αυτοκινητο εχει αλλο τυπο αμορτισερ και "οτι απο αυτα δημιουργειται το προβλημα"συγχωρεστε με που σας κουρασα αλλα κοντευω να σκασω με αυτο το θεμα χωρια την ταλαιπωρια τον χρονο και τα εξοδα..
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ε12=Ε15 (Aμορτισερ)????? kostas auris TOYOTA AURIS 1 19-10-11 22:03
προβλημα με αμορτισερ jason TOYOTA COROLLA 111(G6) 21 16-11-08 17:52
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΘΕΜΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 24 14-08-08 00:09
Προβλημα με αμορτισερ...? DJKEY TOYOTA COROLLA T-SPORT 23 09-05-08 14:58
αμορτισερ για 111 nikos_trd SUPPORT 40 30-01-08 20:37

Page generated in 0,15573311 seconds (81,19% PHP - 18,81% MySQL) with 33 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com