Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Είδα στα Specs σε παλιό Power ότι ο κινητήρας δουλεύει 0.65 ct (σταθερά δλδ) και κάνει overboost στα 0.8! Αληθεύει; Ποιός βρήκε τα χαρακτηριστικά που δίνει η ίδια η Toyota;
Saligkare σε βλέπω για μεγάλα έξοδα :P
Πάντως νομίζω ότι λόγω της μεγαλύτερης παροχής αέρα με μικρότερη υπερπίεση σε T25 setup ο κινητήρας θα δουλεύει μια χαρά. Αλλα τί θα γίνει αν σε τρώει το σαράκι να ανεβάσεις την πίεση ακόμα και στο 1 bar? Σιγουρα, σε κάποιο φανάρι θα το σκεφτείς και αυτό. Οπότε έχε υπόψην σου και την περίπτωση να γίνεις σφυρήλατος...
|
αν εννοεις οτι με το μαμα setup στα 0.65 bar εχει overboost 0.8 αυτο δεν ισχυει ουτε κανα διανοια!!! κατι τετοιο θα καραφαινοταν στα μπαρομετρά μας! εγω τουλαχιστον βλεπω 0.7 και δεν το κουναει ρουπι παραπανω με τπτ! το εχουμε αλλου ξανασυζητησει το θεμα! αν υπάρχει overboost τοτε ειναι της ταξης κατω του 0.05 bar οποτε δεν διακρινεται στα αναλογικα μας μπαρομετρα! γιατι το 0.65 με το 0.8 κανει πολυ μπαμ! παντως εχω ακουσει οτι το μαμα hi-low boost switch κανει overboost ενω αν λειπει ΔΕΝ εχουμε και δεν θυμαμαι ρε γμτ τι εκανε οταν το ειχα πανω! εχω την εντυπωση πως κατι εκανε!