Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ζημια απο κακοτεχνια δρομου....
Παλιά 07-11-11, 18:31
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ζημια απο κακοτεχνια δρομου....

Εχθες επισκέφτηκα την αεροπορικη βαση της Ταναγρας για την εορτη των 100 χρονων της Π.Α. Οταν εφυγα για επιστροφη στην Αθηνα και ενω ημουν στον παραδρομο της εθνικης περιπου 1-1.5 χιλιομετρο μετα απο το σχηματαρι ακουω ενα μπαμ μιας και η αναρτηση τερματισε απο το χτυπημα και το αυτοκινητο αρχισε να τραβαει δεξια.Σταματησα και ειδα δυο λαστιχα σκισμενα και δυο ζαντες στραβομενες. Η ταχυτητα που πηγαινα 50-60 χιλιομετρα.

Στο σημειο που την επαθα υπηρχε μια καθίζηση του δρομου οπου την ειχαν μπαλωσει προχειρα.Το μπαλωμα λοιπον ειχε φυγει το μισο με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα "σκαλοπατι" τουλαχιστον 5 ποντους. Λιγο πιο πανω απο εμενα σταματημενα αλλα 3 αυτοκινητα αλλα ολοι αυτοι ειχαν ζημια στο ενα λαστιχο μονο.

Φωναζω την τροχαια αμεσως να καταγραψει το συμβαν και την ασφαλιστικη μου. Οση ωρα περιμενα την τροχαια ειχα βαλει ενα κομματι φελιζολ πανω στην λακουβα αλλα περναγαν αυτοκινητο και αυτο εφευγε και την επαθαν και αλλοι δυο. Επισης περασαν αλλα 3 αυτοκινητα που μου ειπαν οτι ειχαν παθει το ιδιο πριν λιγο και οτι πιο κατω υπηρχε ενα ανοιχτο βουλκανιζατερ που εχει μεταχειρισμενα λαστιχα.

Τελικα ηρθε η τροχαια και κατεγραψε το συμβαν το δικο μου και αλλων δυο οδηγων που ηταν εκει εκεινη την στιγμη. Οιο υπολοιποι οδηγει εβαλαν ρεζερβα και εφυγαν. Οταν ηρθε η οδικη με φορτωσε και πηγαμε στο βουλκανιζατερ εκεινο εβαλα ενα λαστιχο μεταχειρισμενο και την ρεζερβα και γυρισα πισω. Τωρα πρεπει να φτιαξω δυο ζαντες και να βαλω δυο καινουργια λαστιχα και ελπιζω να μην εχει [παρει το ρουλεμαν των τροχων και τα ημιαξωνια.

Ενας αλλος οδηγος μου ειπε οτι μιλησε με τον ασφαλιστη του και του ειπε οτι θα το αναφερει στην ασφαλιστικη του και επειδη εχει νομικη προστασια θα το προχωρησει η ασφαλιστικη δικαστικα. Εγω δεν εχω νομικη προστασια και σκεφτομαι μολις φτιαξω το αυτοκινητο να παω να καταθεσω το συμβαν στον δημο σχηματαριου που μου ειπαν οι αστυνομικοι οτι ανκει το κομματι του δρομου μαζι με τιμολογια επισκευης και φωτογραφιες που τραβηξα και την εκθεση της τροχαιας και του εμπειρογνωμονα της ασφαλιστικης μου. Αν δεν βγει κατι τοτε θα παω στον συνηγορο του πολιτη. Θα εκανα μυνηση αλλα πιο πολυ θα στοιχισει ο δικηγορος παρα η ζημια.

Το καλυτερο ηταν οτι ελεγα στους αστυνομικους να καληψουν τη ζημια και μου ειπαν οτι ερχεται περιπολικο να βαλει κοννους στο σημειο.Εφυγα πηγα εφτιαξα το αυτοκινητο στο βουλκανιζατερ και γυρνωντας δεν υπηρχαν ουτε κονοι ουτε αστυνομικοι. Αμα πεσει μηχανη εκει μεσα σιγουρα θα θρηνησουμε θυματα.....

Εχει κανενας εμπειρια απο παρομοια θεματα? Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Βρηκα το παρακατω εγγραφο.
http://www.synigoros.gr/docs/astikiey8ini.pdf

http://www.synigoros.gr/dimotis/oximata_01.htm

Προσοχη στους δρομους και να εχετε μια φωτογραφικη μηχανη μαζι σας εστω και το κινητο σας.
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΙ LISSAS TOYOTA COROLLA 111(G6) 35 13-12-12 14:46
σπασμενο μοτερ ή απλα μεγαλη ζημια??? corollakias1.6 TOYOTA COROLLA E 12 40 19-06-09 18:32

Page generated in 0,13315010 seconds (78,76% PHP - 21,24% MySQL) with 32 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com