Δυστυχώς επειδη εδώ που μένω το αμαξι ειναι παρκαρισμενο στου διαολου τη μανα και φυσικα δεν γινονται δοκιμες υδρογονου στον δρομο, πρεπει να περιμένω το ΣαββατοΚύριακο να παω εξοχικό, οποτε θα ξανακανω δοκιμες με σωστα υλικά αυτη την φορά, δλδ NaOH και απιονισμενο νερο, και θα δούμε τι ψάρια θα πιασουμε, ενμεταξυ αν μου βρειτε που μπορώ να βρω διαφανους σωληνες PVC Φ50mm θα με βοηθούσατε πολύ. Οπως ξαναειπα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανουν οι αλλοι, καλο ειναι να παιρνουμε γνωμες και ιδεες, αλλά αν δεν κανω κατι εγώ να το δω με τα ματια μου δεν πιστευω και δεν αποκλειω τιποτα απολυτως! και δεν με επηρεάζουν οι γνώμες και οι δοκιμές των άλλων!
Οσο για το υγραεριο αν η βενζινη δεν παει πανω απο 2 ευρω, ή μαλλον οσο ειναι κατω απο 2 ευρώ δεν προκειτε να δωσω τοσα ευρω να βαλω, ειδικα τωρα που ασχολουμε με την υδρογονοκινηση, ας δουμε τι θα πετυχουμε εδω, και αν παει και η βενζινη πανω απο 2 ευρω το λιτρο θα το σκεφτω για το αν θα βαλω υγραέριο, αλλά αν επιτραπει το πετρελαιο θα στραφουν ολοι εκει με τα μουτρα και θα τα φανε! γιατι απλα θα γινει ακριβως αυτο που ειπε ο MARMEL!
|