Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros
Να ρωτήσω εγώ κάτι περίεργο:
Αν, λέμε αν, εγώ έχω άκρη να γεμίζω μπουκάλα με υδρογόνο, και την βάλω στην εισαγωγή με το ανάλογο μπεκ (φαντάζομαι κάτι σαν την εγκατάσταση για νίτρο), δεν είναι το ίδιο πράγμα??
Απλά θα πρέπει να πληρώνω για να γεμίζω την μπουκάλα. Ίσως βέβαια να μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι με ένα τέτοιο μηχάνημα.
Γνωρίζει κανείς??????
|
Φιλε μου ολα γινονται.και το αμαξι να καιει σκετο υδρογονο μπορεις να το κανεις οπως ειπες ψεκαζοντας υδρογονο απο τα μπεκ βενζινης(χωρις βενζινη)
το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να εχεις μια δεξαμενη αποθηκευσης στην οποια θα αποθηκευεις το υδρογονο σε χαμηλη πιεση(περιπου 0,5-0,7 του bar)
Μετα θα χρειαστεις μεγαλη γεννητρια με καταναλωση περιπου 50 amper αρα θες μεγαλυτερο δυναμο.Εκτος αυτου το υδρογονο ειναι εξαιρετικα ευφλεκτο.
γενικα ειναι κατι πολυπλοκο και κατι που στην Ελλαδα δυστηχως εχουμε μεινει πολυυυυυυυ πισω.
Υ.Γ MARMEL η γεννητρια που αναφερεις δεν διαχωριζει υδρογονο και οξυγονο ειναι παλιας τεχνολογιας πλεον.τα 45 αμπερ μην σε τρομαζουν με μια γεννητρια παλμων PWM θα εχεις την ιδια παραγωγη με τα μισα αμπερ.
300RMS το ηχειο τραβαει περιπου 25αμπερ αλλα το θεμα δεν ειναι μονο το RMS αλλα και τα PEAK που μπορει να φτασουν η και να ξεπερασουν τα 600watt.