Corolla ZZE111 1,4 G5 όχι σωστή επαναφορά τιμονιού στην ευθεία
Μετά από πολύ ψάξιμο και αποτέλεσμα μηδέν αποφάσισα να ανοίξω νέα δημοσίευση για το πρόβλημα που έχω με το corolla μου. Αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ζητώ συγνώμη.
Έχουμε και λέμε: Μετά απο στροφή αριστερή ή δεξιά, το τιμόνι δεν επανέρχεται στην ευθεία αλλά μένει λίγο στριμένο αντίστοιχα αριστερά ή δεξιά.
Το θέμα υπάρχει από τότε που πήρα το αυτοκίνητο με 40.000km (σήμερα έχει 110.000). Έχουν γίνει οι άπειρες ευθυγραμμίσεις απο τότε και έχω ακούσει αντίστοιχα άπειρες γνώμες απο τους εκάστοτε άπειρους μηχανικούς.
Το τιμόνι ούτε έχει τζόγο, ούτε κρακ, ούτε κρούκ ούτε τίποτα. Απλά θέλει μικροδιορθώσεις συνέχεια στην ευθεία. Μία το κρατάει ελάχιστα αριστερά, μία ελάχιστα δεξιά... και όπως είπα και πριν δεν το επαναφέρει στην ευθεία απόλυτα με αποτέλεσμα να πρέπει να διορθώσω χειροκίνητα.
Και μιας και κάνω γενικό συμμάζεμα αυτή την εποχή και η μαμά ΤΟΥΟΤΑ ξέρω οτι θα μου ζητήσει 5-6 μηνιάτικα για να το σουλουπώσει (ζήτω η πελατοκεντρική πολιτική των εταιρειών σε εποχή κρίσης), αποφάσισα να το σουλουπώσω έξω...
Γι αυτό ζητάω τη συνδρομή σας, για να μην πληρώνω κρερμαγιέρες τσάμπα...
Ευχαριστώ!
|