Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Ας ξεθαψουμε λιγο το τοπικ...πριν κανα 2μηνο ειχα οδηγησει το 207 rallye.Αλλο ενα αυτοκινητο που παροτι ηλεκτρικο μου αρεσε το τιμονι του και δεν το περιμενα να ναι τοσο αμεσο(αλλο ενα θετικο οτι οσο ανεβαιναν τα χλμ αποκτουσε βαρος ωτσε να χει καλυτερη αισθηση ενω στο παρκαρισμα πχ ηταν πουπουλο).Επισης το πατημα του και η λειτουργια της αναρτησης μου αρεσαν αλλα αυτο το ρημαδοesp εκοβε το γκαζι παντοΥ!Λιγο παραπανω να πατουσες μεσα στην στροφη και ο κινητηρας φρεναρε απιστευτα και σου χαλασε τον ρυθμο.επισης παλι λογω esp δεν μπορουσες με τπτ να το τοποθετησεις πριν την στροφη,γενικα για να παει γρηγορα ηθελε στρωτη οδηγηση...
Οσον αφορα τον κινητηρα για 150 αλογα δεν με εντυπωσιασε να πω την αληθεια αρκετα γραμμικος,ξεσπασμα μηδεν δεν καταλαβαινες οτι ηταν τουρμπο,πιο πολυ σαν δυνατος ατμοσφαιρικος(Ε11 με μαμα γκλανζα φιλου μου που οδηγησα μου δινε την εντυπωση οτι ηταν πολυ πιο γρηγορο )
|
Μην ξεχνας οτι το Ε11 ειναι πιο χαμηλο και τα χαμηλα αμαξια σου δινουν την ψευδαισθηση οτι πανε πιο γρηγορα ακομα κι αν πανε το ιδιο με ενα πιο ψηλο.