ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Καλησπερα σε ολους.Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια να κανω καναδυο ερωτησεις σχετικα με κατι τιμες που ηθελα.πηρα στις αρχες του χρονου το ε12 f/l 1400 2006 μοντελο με 47.000 απο μαντρα μεταχειρισμενων.πανω στην κουβεντα του λεω να μου πει τι καταχωρηση εχει οσον αφορα τα χλμ. του αμαξιου(τι το ηθελα) γιατι ηξερα οτι τα σερβις του ηταν εκει μεσα.αρνιοταν να μου απαντηση με προφαση οτι δεν ειναι σωστο για τον προηγουμενο ιδιοκτητη να μου πει οσο και για να μην του φερω μπελαδες.αφου τον αφησα για λιγη ωρα να ηρεμησει και τον ρωτησα σχετικα με τα πραματα τα οποια ειχα παει να τον ρωτησω πριν φυγω τον λεω πες μου τουλαχιστον αν ειναι πολυ παραπανω απο τα χλμ. που σου ειπα πως το αγορασα η ειναι οντως με αυτα που το πηρα.και τελικα μετα κοπων και βασανων μου απαντησε πως ειναι παραπανω απο οτι οταν το αγορασα αλλα οχι πολυ.λαθος που δεν το εψαξα στην αρχη και εμπιστευτηκα καποια ατομα.απογοητευση για μενα που με κοροιδευσαν.πολυ ασχημη η αισθηση οταν σε πιανουν κοροιδο.αποφασισα να το ξεχασω το γεγονος και να κανω πως δεν εγινε τιποτα μιας και να παω δεν προκειται να μου αλλαξει το αμαξι.αλλα το μαθημα το πηρα για ακομη μια φορα.εμπιστοσυνη μονο στον εαυτο μας.σε κανεναν αλλο οτι και να λενε.ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα με το αμαξακι μου(φτου να μην το ματιαξω κιολας).
παρεπιμπτοντος:λαμπες optic-bright της toyota 43ευρω
καθαριστηρες 23ευρω για μπροστα και 7ευρω για τον πισω
πατακια τα χοντρα με λογοτυπο toyota γυρω στα 34-37
ασημενια λεπτομερεια σαν του auris στο πισω
πορτ-μπαγκαζ στο κατω μερος του(η οριζοντια γραμμη) 120ευρω.
|