Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Jason το κοντερ δειχνει οκ γιατι εκει που ειναι στα 240 ειναι μετα απο τα 220 που ειναι κενο στο μαμα καντραν! παντως να μετρησεις και με GPS γιατι σου λεω και εγώ εχω 195/50/15 και σασμαν GT και τα 180 στο κοντερ στο GPS λεει 160! μην ξεχνας τα μοτερ αυτα στα αμαξια που τα φοραγαν κανονικα ειχαν 185/55/14!!! αρα το εχουμε σκοτωσει το βημα! λογικο ειναι να δειχνουν παραπάνω ενώ πηγαινουμε με λιγοτερα!!! στα 120 στο κοντερ στο GPS εχω 110! στα 100 εχει 95 κτλ ποιο πριν δεν κλέβει. Δεν εχω παει πανω απο 180 στο κοντερ ακομα για να δω ποσα λέει! μετρησεις και με κινητα και με κανονικο GPS που ειχα φιλο μου μαζι και ολα λενε το ιδιο! 10χλμ κλεβουν τα μαμα αμαξια στα πολλα χλμ!
Jason μεγαλύτερο βημα θα πει μεγαλύτερη τελική σε χλμ και οτι το κοντερ θα κλεβει προς τα πανω δλδ θα πηγαινεις λιγοτερα και θα δειχνει περισσοτερα! για να εισαι σωστα πρεπει να φορεσεις 185/55/14. Αν μετρησεις με GPS βαζω στοιχημα οτι τα 210 που ειδες δεν ειναι καν 190 πραγματικα! ο κοφτης τελικής στα μοτερ αυτα ειναι στα 187 πραγματικα χλμ, αναλογα το βημα πιανει αλλού (αν τον εχεις). Στο σταρλετ οπως ειπα τον εβλεπα στα 200 στο κοντερ με κοντο σασμαν και 185/55/14.
εμεις δεν μιλάμε για μαμα αμαξια με μαμα μοτερ εξαρτατε τι σασμαν εχεις κτλ δεν παιζει ρολο μονο τι υποδυναμη βγαζει! ξερω corolla EE90 μαμα και επιανε πανω απο 210!
|
νικηφορε εγω εχω αντικοφτη τελικης
νομιζω οτι οταν βαζεις μεγαλυτερη διαμετρο σου δειχνει λιγοτερα στον χιλιομετρητη
http://www.1010tires.com/TireSizeCal...?action=submit