Δεν έχω σπουδάσει υπολογιστές αλλά ασχολούμαι από πολύ μικρός και έχω μάθει αρκετά πράγματα!
Τεχνικοί πλαισίου και τα σχετικά τους θεωρώ "χαζούληδες" και αρκετοί τα ξέρουν μόνο στην θεωρία(δεν μιλάω για όλους). Συν ότι τα λεφτά που σου παίρνουν είναι άπειρα σε σχέση με αυτό που σου κάνουν!Ούτε γιατροί να ήταν!
Τα Vista είναι το πιο χάλια λειτουργικό!Είναι προτιμότερο να βάλεις τα 7!Πάνε σφαίρα!Ακόμα και σε netbook τα οποία έχουν xp από την μάνα τους καλύτερα είναι τα 7(και μιλάω από προσωπική πείρα γιατί πήρα πέρυσι ένα της Acer το οποίο το έχω ακόμα και του έβαλα με την μία τα 7 και νομίζω πως πάει πολύ καλύτερα!Συν ότι εγώ μετά από λίγο καιρό του έβαλα και 2gb ram και είναι μπόμπα!)
Από την στιγμή βέβαια που το PC είχε πάνω Vista τότε αντέχει και τα 7 και θα πηγαίνει 1000 φορές καλύτερα!
Το Panda Antivirus το είχα εγώ παλιά και ήταν καλό!Αλλά σταμάτησα να βρίσκω free κωδικούς και το αγόρασα μία χρονιά!Μετά όμως είδα ότι δεν μου κάνει καλή δουλειά και βρήκα το Eset Smart Security Businnes edition, το οποίο έχω και προγραμματάκι που βρίσκει από μόνο του κωδικούς και σου κάνει κανονικά ανανέωση!Το έχω βάλει σε όσα PC έχω φτιάξει και κανένα δεν είχε ποτέ πρόβλημα!Αφήστε που δεν είναι τόσο βαρύ όσο τα άλλα!Αν το θέλει κανείς μου λέει να του στείλω λινκ να το κατεβάσει!
MARMEL (Πάνος αν δεν κάνω λάθος ε?) που μένεις?Άμα θέλεις μπορώ να στο φτιάξω εγώ και εννοείται τσάμπα!
Επίσης στα λάπτοπ της HP, Acer κτλ να προσέχετε όταν κάνετε φορμάτ γιατί έχουν ένα Partition(ένα μέρος ας το πούμε) μέσα στον σκληρό όπου έχουν το λογισμικό με το οποίο το αγοράσατε!Προσέχετε μην το σβήσετε γιατί μετά δεν θα μπορείτε να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις άμα θέλετε!Αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
Τώρα για τα παιδάκια που είπες ότι ψάχνουν για λάπτοπ και το θέλει το παιδάκι μόνο και μόνο για κάνα ιντερνετ και office κτλ παίρνει και με 300-400 το πιο απλό!Μπορώ να προτείνω κάποια άμα θέλεις!Τώρα απο συνδέσεις δεν ξέρω τι παίζει δεν το έχω ψάξει!Πάντως νομίζω ότι συμφέρει πλέον να βάλεις αυτά τα Double Play όπου έχεις και ίντερνετ και τηλέφωνα αστικά, υπεράστικα δωρεάν και κάποια λεπτά προς κινητά!Τώρα ποια εταιρία είναι καλύτερη δεν μπορώ να πω με σιγουριά..είναι ανάλογα την περιοχή!
Ελπίζω να μην σας κούρασα