Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ούτε η Aegean, ούτε η AVIN είναι μικρές εταιρείες (παρεμπιπτόντως, το όνομα της τελευταίας προέρχεται από τα αρχικά ενός εκ των ιδιοκτητών της, ανεστραμμένα: Νίκος Βαρδινογιάννης).
Κάτι που διαφεύγει, λίγο, της προσοχής μας είναι η προτροπή "να μην βάζουμε από τα φθηνά γιατί μπορεί να κλέβουν". Πώς, δηλαδή, θα λειτουργήσει ο ανταγωγνισμός αν δεν βάζουμε από τα φθηνά; Και ποιός εξασφαλίζει ότι τα ακριβά δεν κλέβουν ταυτόχρονα;
-
Πάντως, τον τελευταίο καιρό στο Accent μου, βάζω σε μία Aegean στην Ταξιαρχών, και έχω διαπιστώσει μεγαλύτερη αυτονομία από την περίοδο που γέμιζα σε μία Aegean επί της Λαμπράκη στο ύψος της Σπάθα. Και η πρώτη είναι και φθηνότερη από την δεύτερη...
Όσον αφορά στην απόδοση, δεν έχω δει κάποια διαφορά...
|
Αλλο ηθελα να πω,πως οταν βαζω μια ποσοτητα και δεν βγαζω αρκετα χιλιομετρα,δεν ξαναβαζω εκει.Εννοειται οτι δεν ειναι ολα τα βενζιναδικα ιδια,και αν κλεβει το ενα - αυτο δεν ισχυει για ολα τα βενζιναδικα της εταιριας.Μου εχουν πεσει απλα αυτα στο ματι και ειπα αυτο που κανω εγω.Και εννοειται οτι κοιταω παντα τις τιμες γιατι δεν μου περισσευουν τα λεφτα για βενζινη.