ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!!
Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω ή έχει ξανά μπει.
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ οι διαχειριστές ας το σβήσουν,ευχαριστώ.
Μου ήρθε το παρακατω email,το οποίο ενδιαφέρει όλους μας:
''Από τον φίλο Γ. Λ. που εργάζεται στη Δημοτική Αστυνομία τού Δήμου Αθηναίων.
Ότι σας γραφώ ισχύει νομικά. Κι εγώ σε δημοτική αστυνομία εργάζομαι, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο. Οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας δεν πάνε πουθενά. Η εφορία δεν τις δέχεται γιατί δεν υπάρχουν τα στοιχεία του οδηγού. Άρα, όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το όχημα είναι στο όνομα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός; Ακόμα κι' αν μπορούσε ο Δήμος να τα πάρει μέσω Εφορίας, νομίζετε ότι θα έστελνε επιστολές στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε στην Εφορία; Μην τσιμπάτε!
Γι' αυτό παίρνουν πινακίδες για να αναγκάζεται ο κόσμος να πληρώσει. Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (ή να πηγαίνεις στο δικαστήριο) είναι αυτές της Αστυνομίας που στο τέλος γράφουν την δικάσιμη ημέρα.
Η Δημοτική Αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δημάρχους για να τα κονομάνε οι Δήμοι και να ταχτοποιούνται κάποιοι... "κουμπάροι". Δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ, αλλά αφήνουν να χτίζονται μεγάλες πολυκατοικίες με λίγες θέσεις για γκαράζ! Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για το λόγο αυτό τέλη κυκλοφορίας.
Λύσεις: Μία και απλή, μην πληρώνετε τις κλήσεις. Εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από... 12 χρόνια!!!
Βάζετε τα νούμερα μέσα από το παμπρίζ ώστε να φαίνονται μεν, αλλά να μην μπορούν να τα πάρουν Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.
Παρακαλώ διαδώστε το αυτό. Ας βρουν άλλον τρόπο τα λαμόγια οι Δήμαρχοι για να γεμίσουν τα ταμεία τους.''
|