Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
τρεις και κατι γυρναω απο φιλο απο χαιδαρι και λεω αντε μια βολτα μεχρισχιστο... τιποτα νεκρα μηδεν..ξανβγαινω εθνικη ρευμα για γυρισμο...ωπ corollaki 12 ari με θορυβο σαν ξυσιμο στην εξατμιση ωπωςσ κανουν και τα καταραμενα αστρα τα opc...κατεβαζω παω διπλα και ρολλαραμε μεχρι το φαναρι στο δαφνι... κλασικος καγκουρασ εγω μπουφαν ανοιχτο παραθυρο και τερμα καλοριφερ... κατεβαζει παραθυρο μου λεει προσεγμενο τοχεισ διλιτρο με ρωταει?ναι του λεω... παρε τιποτα πιο καινουριο μου λεει δν εχω λεφτα του απανταω και αρχισα να τα ψιλοπαιρνω... κα σενα ομορφο του λεω με 17αρια ηταν.... μου λεει κομπρεσορατο ειναι ts 280 πω του λεω γαμαει ε? εναι μου λεει δυναμη απο χαμηλα....μου λεει εσενα? του λεω να μην ειμαι 220? θα του ελεγα αληθεια αλλα με νευριασε..μου λεει παμε μια τσουλητη? τσουλητη? ναι μου λεει οχι σταματημενοι.του λεω αντε παμε μου κανει πιο μετα στο φαναρι που ειναι τα γηπεδα στου προβατα εννοουσε φτανουμε φαναρι πρασινο τσουλαμεαπο 3000 κατι δικεσ μου μου κανει νοημα και μεχρι κουμπωμα τεταρτης φτανωντασ δηλαδη στο αλλο φαναρι κολωνα και εφευγαεαν και πιστευω στα μεσα τριτησ μολισ ειδε το κλαρινετο το αφησε... ερχεται διπλα μου λεει δν ειναι 220 και οτι δν ειναι πιτσιρικασ να τον κοροιδευω... σε χαλασε το πακετακι απο το παλιο ε? και του κανω συγνωμη και αρχιζω το δουλεμα θες να παμε και μια να ανεβασω και λιγο πιεση? εντωμεταξυ εχει ναψει πρασινο αλλα εμεισ εκει σταματμενοι...μου λεει εχω και ενα alfa romeo quatro moy leei 300 αλογα κανε δεξια να αλλαξουμε τηλεφωνα να παμε κοντρα με λεφτα του λεω δν εχω λεφτα ουτε για βενζινη να γυρισω πισω εχεις να μου δωσεις 5 ευρω?.και το κορυφαιο βαζει πρωτη και φευγει με κοφτες πρωτης αλλα για κακη του τυχη σκαει απο δεξια στο φαναρακι το ανηφορικο περιπολικο του αναβει φαρουσ ξεκιναω και γω λαου λαου τον σταματει το περιπολικο..περναω με κορνιτσα μπιπ μπιπ και τον χαιρεταω με γελια και το σημα της νικης σαν τουσ πακιστανους χαοχαοχαοχαχα
|
Xχαχαχαχαχαχα σωστος ο διλιτροοοος!!!!!