Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
φθηνοτερο ρευμα?
Παλιά 27-01-11, 15:48
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Arrow φθηνοτερο ρευμα?

μιας και η δεη μας εχει ξεζουμισει μετισ συνεχεισ αυξησεις και οι μερες εειναι δυσκολες:
λοιπον πριν δεκαπεντε μερες δεχθηκαμετηλεφωνημα στο σπιτι απο εταιρεια παροχης ηλεκτρικου ρευματοςκλεισαμε ραντεβου και μας ενημερωσανε σχεδον πληρης....το ονομα της εταιρειας δν θα το αναφερω εκτος και ενα μου το επιτρεψει το φορουμ..εχουμε και λεμε
στην ετιαρεια αυτη δν πληρωνεις καθολου παγιο ρευματος... θα παραθεσω παραδειγμα με τον δικο μου λογαριασμο τριφασικου ρευματος

δεη εταιρειαπου μου τηλεφωνησε
παγια χρεωση μερας 23,50 ευρω σε 0,00ευρω
kwh μερας 1263*0,0953ευρω 120,42 ευρω σε 100,00ευρω
παγια χρεωση νυχτας 4,11 ευρω σε 0,00ευρω
kwh νυχτας 375 375*0,052=19,81 σ ε 375*0,042=16ευρω
συνολο 167,84ευρω χωρις φπα σε 116,00ευρω χωρισφπα

παμε παρακατω τωρα λοιπον μαζι με φπα τελη δημο ερτ μειον το εναντι μου ηρθε 160,00ευρω αυτος ο λογαριασμος..και 110ευρω το εναντι συνολο 270 ευρω γιατη δεη το τετραμηνο..σε αυτη την εταιρεια δν πληρωνεισ κανενα παγιο... πληρωνεις μονο τα τελη δημο-ερτ και το ρευμα που καις...συμφωνα με τον εκαθαριστικο και με το εναντι που μου ηρθε στην εταιρεια θα μου ερχοταν περιπου: 130ευρω μαζι μεφπα για το ρευμα και 36+36 =72 ευρω το τετραμηνο για δημο ερτ ερχεται συνολο202 ευρω κοντα δηλαδη στο 26% το τετραμηνο πιο φθηνα απο το ρευμα της δεη..σημερα καναμε υπογραψαμε τη συθμφωνια και δν εχει καμια χρονικη δεσμευση οποτε θελησεισ φευγεις κανεις διακοπη..και τελος
τελη συνδεσης αποσυνδεσης με την εταιρεια δν υπαρχουν ακομα δηλαδη και αυριο μπορω να κανω διακοπη..εν αναμονη λοιπον του πρωτου δευτερου λογαριασμου..και θα επανελθω με νεα απλα το ανεφερα μηπως θελει κανεις να το κοιταξει-εευνησει...
τοξερω σας ζαλισα απλα εστω και 10 100 1000ευρω που λεει ο λογος γιατι να μην τα γλιτωσουμε αυτους τους καιρους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 28-01-11 στις 00:40.
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δεν παει ρευμα στην αντλια βενζινης. kostas_8 TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 08-07-17 11:20
Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών από After Sales υπηρεσίες ianos1 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 03-05-08 04:01
Έρευνα αξιοπιστίας Auto triti spyros_45 OFF TOPIC 20 13-06-07 22:41

Page generated in 0,19921494 seconds (84,88% PHP - 15,12% MySQL) with 47 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com