Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Κατάλαβα..Το δίνουν 10,8 σε 0-100 με 15kg ροπή, 115 άλογα και γύρω στα 1250 κιλ όπως είπες!Τα έχω ψάξει όλα αυτά!Του είχαν πει απο αντιπροσωπεία ότι βγαίνει μέχρι 125 άλογα..Σίγουρα βγάζει 16,5 ροπή?ή λένε βλακείες στο ίντερνετ που ψάχνω?
Σίγουρα θα είναι καλό πάτημα..αν γίνει!Θα το δούμε!Πάντως πιστεύω οτι εγώ όντας 16άρης λογικά θα τον έχω ή θα πηγαίνουμε μαζί!Θα παίξεί ρόλο η ικανότητα στις αλλαγές!
|
μπορει να κανω λαθος εγω για την ροπη ,παντως γενικα ειναι πολυ ροπατο και μετα τα 100km/h (που αρχιζει να ρολλαρει τα εξτρα κιλα του)ανοιγει δυνατα για τα κυβικα και τα αλογα του...εμενα ολη την διαφορα μου την εκανε στην τεταρτη συνηθως, λεσ και αφηνα γκαζι.(φυσικα μιλαω για τελειως στοκ focus 3door με εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου νομιζω 15αρες,αντε 16αρες να ταν)..αν ειχες ντιζατο ε11 θα σουν μπροστα ανετα πιστευω...επειδη εισαι ε12 και ηλεκτρογκαζος πιθανως,θα γινει μαχη ,θα παιξουν ρολο οι αλλαγες ,απο ποιες στροφες θα πατησετε κτλ,ωραια κοντρουλα!!
Υ.Γ: αν το ξερεις το αμαξι σου πηγαινε τον σταση ή 1ες ,να εχεις πλεονεκτημα λογω βαρους...