απωθημενα ενενηνταρας...
ολα ξεκινανε απο ενα γειτονακι κοντα στα 20 ο οποιος εβγαλε διπλωμα προσφατα... ο πατερας του αγορασε rav4 και εκεινος κονομησε το ενενηναρι corollaki του πατερα του 1600 με τα 105 92 μοντελο.. ειτε θλετε να το πιστεψετε ειτε οχι ταμαξι εχει 74300 κατι χιλιομετρα... (οδηγος νταλικασ διεθνωνμεταφορων ο πατερασ του οποτε λιγεσ μετακινησεις...σαν το παλιο το δικο μου δηλαδη αλλα το sedan..
το παληκαρι τελικα φευγει για σπουδες αγγλια και εχω να ανκοινωσω οτι το αγορασα εν τελη 1500 ευρα...ταμαξι ειναι αψογο απο εσωτερικο και απο χρωμα αριστο μολυβι. και ξαναεγινα ευτυχης κατοχος ενενηνταρας...
τεσπα μια σκεψη ειχα το απογευμα αξιζει ενα light turbaki στο μοτερακι αυτο?η 9.5αρα συμπιεση που εχε ειναι υψηλη ετσι? τι διαφορα εχουν τα σωθικα του με τα σωθικα του 4age? οι κορμοι ειναι ιδιοι? απο πλευρασ αρθμων διαμετρος διαδρομη 81,77 ιδιεσ ειναι..με σωθικα ατμοσφαιρικου 4age και με μια φλατζα κομπεσορατου κανω δουλεια?διαθεσιμο κεφαλαιο κοντα στο 3000ρο..ισωσ ειναι ενα πειραμα που δν αξιζει τον κοπο ειναι ωμως το παωθημενο μου..οποτε μην μου πειτε για κομπρεσορατα εη εικοσαβαλβιδα...τα λεφτα τα ειχα μαζι με αυτα της αγορασ του corolla για αγορα σταρλετ turbo αλλα τελικα με επιασε η μακακια μου...
marmel wastegate thn εκανα την μακακια μου αλλα βαλτε κανα χερακι γιατι βλεπω να τα κλαιω...