Πραγματικά πολύ κρίμα! μήπως τσαντισες κανέναν και τα πήρε? λεω μήπως και βρεις ποιος το έκανε! εγώ παντως έχω και περιμετρική προστασια στον συναγερμο, στα 10cm κοντα να πας αρχιζει προειδοποιήσεις, αν εισαι κοντα βεβαια να δεις. Και εννοειτε πως εξωτερικα δεν φτιαχνω τπτ! τον μπροστινο προφυλακτηρα μου τον χτυπάνε σχεδον καθε μερα! μόνος μου με σπρευ τα βαφω! τι να κανω να πληρωνω και μετα να γινονται τα ιδια??? σπρευ, πινελακια και γυαλιστικα και τα κανω μονος μου. Ε και εγω αμα δεν χωραω να παρκαρω σπρωγνω λιγο τον μπροστινο μου και λιγο τον πισινό μου και μπαινω! ολοι οι καλοι χωράνε! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ και εμενα μου το εκαναν αυτο με το κλειδι παντως! η μια πλευρα στο αμαξι μετα την πορτα εχει μια χαρακια μεχρι πισω! και η ρουφιανα δεν εξαφανιζεται με τπτ! τα παντα εβαλα! τι αλοιφες τι κρεμες αλλα τζιφος! ετσι και τον επιανα τον 3$#$%#$%#$%#$% θα ειχε παει στο νοσοκομειο με σπασμενα δοντια, μυτη και τα συναφη. Σκεφτομαι να παρω χρωμα 1/4 σε κουτακι και να βαλω εφημεριδες και να την βαψω με πινελακι γιατι μου την εχει δώσει και οπως γινει!
και το αλλο που ειδα εδώ στην Κυψέλη! ένα Audi A4 1800 quatro γεμάτο γρατζουνιες απο κλειδια! οσες δες φανταζεστε! ακομα και στο ταβανι και Χ στο καπο, στο ταβανι στις πορτες! και πολλες από μπροστα μεχρι πίσω!!!! μαλλον αυτος πρεπει να τσαντισε καποιον ΠΑΡΑ πολυ!!!! δεν εξηγείτε αλλιώς! και το κακο ειναι ακόμα και να θες να το βάψεις και που ξέρεις οτι δεν θα στο ξανακάνουν????
|