Κατ'αρχην να παρακαλεσω το Μητσο να ανεβασει την δικια μου δυναμομετρηση γιατι δεν μπορω να την ανοιξω καν,οποτε μπορεσει καθως Μητσο οπως ξερεις δεν σκαμπαζω απο αυτα!
Επισης Μητσο με εχεις αρκετη ωρα μετρηση!ΧΑ!Εμ σε εχω βυσμα!
Μια διορθωση ομως ΠΡΩΤΟ το δυναμομετρο ειναι DASTEK και οχι DYNOMET(Μπερδευτηκες με του Θοδωρα!)
ΔΕΥΤΕΡΟ με εγραψες MAGANE και οχι MEGANE,δεν πειραζει εννοειται ετσι!
ΤΡΙΤΟΝ εβγαλα τελικα 116.2 αλογα και 16 κιλα ροπης στην 2η μετρηση ενω στην πρωτη 115.5 και 15.9 κιλα!(Εχω και το σχετικο βιντεο στο κινητο μου)!
Αυτο για ενημερωση ΚΥΡΙΩΣ για τις διαφορες που λεγαμε με της Βεροιας(114.4και 16.4κιλα) και με το Σωτηρη πριν μερικες σελιδες προχθες!
Απο τα μηχανολογικα ομως επειδη σκαμπαζω ΑΡΚΕΤΑ και <τσαντιζομαι>οταν καποιοι θελουν να υποτιμουν την νοημοσυνη μου και φυσικα και των αλλων δεν μπορω να ακουω για 25 αρα και 300 αλογα!ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ!
Επισης απο 1400 βγαζεις 300 αλογα σε υψηλες φυσικα στροφες , με μεγαλη τουρμπινα και αρκετο LAG!Ξερω απο το δικο μου PUNTO!Οχι φυσικα με παιδικες πιεσεις αλλα με πανω απο 1.6-1.8!
Επισης για τα 39 κιλα ροπης ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ετσι!
Ας σοβαρευτουμε κυριοι!
ΤΟ κλεινω το θεμα γιατι θα ξεκινησει μεγαλη κουβεντα OFF TOPIC και δεν εχω καμια διαθεση!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ δικα σας!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|