Επικύνδινο από την άποψη ότι αν ακουμπήσει στο πεζοδρόμιο θα φάει τούμπα, και ότι αν ερχόταν αμάξι από την άλλη πλευρά? γενικά αυτά καλό είναι να γίνονται σε πίστες, πολλοί φίλοι κάνουν διάφορα με τα αμάξια τους και με πισοκίνητα αλλά τα κρατάνε για την πίστα. Οκ δεν λέω ωραία είναι και έχουν χέρια, αλλά καλό είναι όχι στους δρόμους αυτά, περιττό να πούμε τι θα γινόταν αν έσκαγαν οι αστυνομικοί κτλ.
Σε ξαδερφάκι μου με ΕΕ90 με 4Ε-FTE επειδή άνοιξε από πράσινο φανάρι και του πετάχτηκε μια γυναίκα και φρέναρε απότομα (που σημειωτεων πέρασε από στοπ) τον έγραψαν για επίδειξη!!! 850 ευρώ πρόστιμο, 3 βαθμούς και 10 μέρες αφαίρεση διπλώματος! και του είπαν αν δεν έτρεχες έτσι δεν θα κόντευες να τρακάρεις! τι να πει κανείς! εδώ και σε πίστες ξέρω σταρλετακια που απεβίωσαν από τούμπα! Anyway, αυτός στον Υμηττό όλα τα λεφτα, εχω κάνει μερικές φορες την διαδρομή αυτη μεχρι τις κεραίες επάνω και είναι φοβερή αλλά επικινδυνη πολυ αν έρχονται αμάξια και από την άλλη πλευρα! εγώ πήγαινα Καθαρά Δευτερα βασικά!
|