Εδώ και μερικό καιρό η αντλία του υδραυλικού χάνει λάδια στο δεξί της μέρος. Με το μαμα μοτερ δεν με πείραζε και τόσο μια σταγονίτσα, όμως με το 4E-FTE η αντλία έμεινε η ίδια, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε μπει του άλλου μοτερ, τώρα είναι κάτω από το σημείο που χάνει η εισαγωγή αέρα της τουρμπίνας και όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ τα λάδια μπαίνουν μέσα!!!! πρέπει λοιπόν να επισκευαστεί άμεσα! επίσης είδα το δοχείο στο ΜΙΝ και πολλά λάδια και φαίνεται να χάνει αρκετά περισσότερα από παλιότερα!
Λέω να ανοίξω την τρομπα να αλλάξω καποια φλάτζα, τα σχέδια όμως στο πρόγραμμα της Toyota δείχνουν αρκετα τσιμουχάκια, ασφάλειες κτλ, έχει ιδέα κανείς τι αλλάζουμε συνήθως? δεν λέει να βάλω άλλη γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι και εκείνη. Να πω επίσης ότι έχω εκτυπωσει 2 τρόμπες υδραυλικου η μια λέει (9704-9910) ΕΕ111..JPP (αυτήν έχω) και η άλλη είναι η (9809-9911) ΕΕ111..UKP και έχει διαφορές από την άλλη! πως γίνεται αυτό??? είναι Αγγλική έκδοση ? στην φωτο παρακάτω είναι αυτή που έχω.
Γνωρίζει κανείς πόσο κάνει καινούρια? ή έχει τύχει σε κανέναν να την επισκευάσει?