Να αναφέρω και γω με την σειρά μου ότι από όσο ξέρω, τον καλύτερο χρόνο τον έχει γράψει ένα Accord Btcc που υπήρχε πριν λίγο καιρό και ήταν ξερό λεπτό.Από evo το άσπρο ενιάρι από Auto ergonomics που είναι μάλλον το καλύτερο evo στην Ελλάδα για πίστα(μετά το shadow) είχε γράψει πριν κανα χρόνο 1.02 και μερικοί δεν το πίστευαν,αλλά ο χρόνος τόσος ήταν.Τα πολύ καλά evo που είναι παραπάνω από 1ο στάδιο παίζουν από 1.04 μέχρι 1.08.Τώρα αν υπάρχουν άλλα 1ου σταδίου καραστημένα και με καλούς οδηγούς που γράφουν 1.06 δεν ξέρω.Τώρα από ελαφρειές καρότσες με δυνατα μοτέρ τα civic τα eg με τον k20a και φουλ στήσιμο, περίπου στο 1.09 δεν παίζουν?Και τέλος, τα evo είναι ένα θαύμα της αυτοκίνησης.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγει αυτοκίνητο σαν τα evo 6,7,8,9.Ότι αυτοκίνητο και να χει κάποιος, δεν μπορεί να τα υποτιμήσει.Όσο για το corolla, πραγματικά είναι πολύ καλό και εύχομαι να πετύχει αυτούς τους χρόνους και άσε τους άλλους να το βλέπουν σαν σακαρακα.Μακάρι να δούμε και άλλα Trackdaycar corolla και πιο καινούργια...
|