Πλέον λυπάμαι και ντρέπομαι να πηγαίνω στη συνάντηση και να λέω οτι είμαι μέλος του corollaclub.Δυστυχώς έχουμε γίνει αυτοκινητιστικό club στα χαρτιά (δηλαδή υπάρχουμε μόνο στο site για να αντλούμε πληροφορίες) και όχι στις πράξεις.Από τα παλιότερα club με τα περισσότερα μέλη και δεν είμαστε άξιοι να μαζευτούμε πάνω από 10 άτομα.
Τι έγινε ρε παιδιά δεν μας ενδιαφέρει πλέον το παλιό καλό παρεϊστικο κλίμα που είχαμε;Δέν είμαι από τους πιο παλιούς,πλέον δεν έχω corolla,αλλά συνεχίζω με το ίδιο κέφι αλλά και προσμονή για την επόμενη συνάντηση να βρίσκομαι στις όποιες συναντήσεις γίνονται.Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες του τύπου είχα δουλειά,μου προέκυψε κάτι ή δεν ξέρω και εγώ τί.Όλοι έχουμε υποχρεώσεις λίγο πολύ,άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο,αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για ένα καφέ.Για το corollaclub δεν έχουμε χρόνο ποτέ;πάντα στις συναντήσεις αλλά και στις εκδηλώσεις που κανονίζουμε ξαφνικά όλοι έχουν κάποια δουλειά ή υποχρέωση.Τόσο δύσκολο ήταν στη χθεσινή συνάντηση αλλά και σε όλες όσες έχουν γίνει τους περασμένους μήνες να έρθετε.Εχθές για την ιστορία ήμασταν όλοι όλοι 6,5 άτομα Nikos & vaso,Marmel & Έλενα με την κόρη τους ,Thanos & Μαρία.
Μπράβο μας,στη Θεσσαλονίκη και εν μέσω διακοπών (8/8) μαζεύτηκαν κοντά στα 20 άτομα και όχι όλοι από Θεσσαλονίκη αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.Εκείνοι δεν είχαν δουλειές ή υποχρεώσεις;
Και πάλι λυπάμαι και ντρέπομαι.
|