Αυστηρα για υπερκυβισμενους (προγραμμα)
Μιας και οι διακοπες κι η αδεια τελιωσαν για μενα ηρθε η ωρα να τελιψσω με το αμαξι μου.Οπως γραφω και στον τιτλο ηρθε η ωρα για προγραμμα.Ομως δεν εχω καταληξει που θα παω.Θα ηθελα για αυτο το λογο να μου προτεινετε εσεις.Ξερω ο Ανδριανακης θεωρειται ο καλυτερος αλλα η δυσκολια να τον βρεις,να κλεισεις ραντεβου και τα χρηματα(450 ευρω) που ζηταει με εχουν κανει να κοιταξω και αλλου.Ο Μαλιωρας μου ζητησε 300 ευρω χωρις δοκιμη.Η απαντηση του ειναι οτι τωρα πια ξερει τι χρειαζεται η μετατροπη και εχει ετοιμα προγραμματα.Π.χ. αλλο με φιλτροχοανη κι αλλο χωρις.Δεν με καλυψε η απαντηση του...Ενας αλλος στην Αγ.Παρασκευη που μου προτειναν ζητησε 300 με δοκιμη στον δρομο αλλα δεν εχει ξανακουμπησει τον συγκεκριμενο εγκεφαλο Bosch που φοραει η Ε12.Αρα γινομαι πειραματοζωο...Γι'αυτο και θελω την γνωμη κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ που εχουν προγραμματισει αν μειναν ικανοποιημενοι εκει που πηγαν ή κι αυτων που δεν εχουν αλλα εχουν κατασταλλαξει.Δεν θα με βοηθουσε πιστευω απαντησεις παιδιων που εχουν π.χ. τουρμπισει και πηγαν σε καποιον λογω αλλης μετατροπης και αλλου εγκεφαλου.Δεν ανεφερα για καποιον αν ειναι καλος ή κακος παρα ειπα οσα μου ειπαν και μπορει να τα μαθει ο καθενας.
|