PANO τι ακριβώς εννοείς????? αν θες να είσαι καλυμένος για τυχόν προβλήματα σου συνιστώ να πας σε κάποιον που έχει και να στα βάλει αυτός επάνω ωστε αν συμβεί κάτι να μπορεί μετά να σε καλύψει. Αν πας εσύ και πάρεις τα πράγματα πχ όπως έκανε φίλος με το μοτερ και μετά είχε προβλήματα, μετά δεν φταίει ο μηχανικός! σε ποιούς πήγες? και γιατί σου ζητάνε 2500? τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η τιμή? γιατί μου φαίνονται πάρα πολλα!
Εγώ έβαλα στην corolla με 1000 ευρω το μοτερ πάνω κομπλέ+ηλεκτρολογικά+θολόμπαρα 3 σημείων+πίσω άκρα από AE101 levin. Δεν ακούμπησε εξάτμιση και ιντερκουλερ. (το μοτερ το είχα και το σασμαν!) Αν υπολογίσεις ότι μοτερ+σασμαν μπορεί να έχει πχ 800 ευρώ πάμε πες 1800 αν σου βάλει και ιντερκουλερ μπροστα άλλο και εξάτμιση με downpipe τότε πάμε και στα 2500 οπότε είναι οκ τιμούλα! γιαυτό σε ρωτάω τι περιλαμβάνει σε αυτή την τιμή! στο starlet με δικό μου το σασμαν μόνο, πήγε 1600 ευρώ μοτερ και τοποθέτηση μηχανική και ηλεκτρολογική με το μαμα ιντερκουλερ από πάνω και χωρίς εξάτμιση, μετά για απλή εξάτμιση έσκασα αλλα 350 ευρώ. Ελπίζω να βοήθησα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-08-10 στις 23:41.
|