αυτη ειναι διαδικασια με την λεπιδα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Παιδιά η λύση με την λεπίδα είναι εύκολη.
Θα πάτε σε έναν κλειδαρά με το κλειδί σας και θα βρει από τα απλά κλειδια ΤΟΥΟΤΑ που έχει, ποιο ταιριάζει στο κλειδί VALEO και θα σας το κόψει.
Από εκεί και μετά αν αναλαμβάνει αυτός, θα κόψει το απλό κλειδί και θα το κάνει να προσαρμοστεί στην θέση που είναι η λεπίδα που έχει το αναδιπλούμενο κλειδί.
Αν δεν θέλετε να πληρ'ωσετε για να σας το κάνει και πίάνει το χέρι σας μπορείτε να το κάνετε κι εσείς αρκεί να έχετε ένα πριόνι για μέταλλο και μία λεπτή λίμα τίποτα άλλο.
Το δικό μου εγώ το έκανα και μου πήρε περίπου στην μισή ώρα γιατι από ένα σημείο και μετά είναι ψιλοδουλειά και χρειάζεται μετρημένες κινήσεις.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Η λεπίδα που έχει το αναδιπλούμενο είναι με μια ψιλή ασφάλεια, οπότε βγαίνει η ασφάλεια, αφαιρείς την λεπίδα που δεν ταιριάζει και σύμφωνα με εκείνη κόβεις το απλό κλειδί που έχεις ετοιμάσει από τον κλειδαρά.
Μετά το προσαρμώζεις στην θέση της λεπίδας που αφαίρεσες, βάζεις την ασφαλεια και είσαι έτοιμος.
|
και εδω φενεται η διαφορα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
εμένα έτσι είναι μέσα:::::::::::::::::::
|
αυτη η πλακετα μπενει μεσα στο flip και ειναι οκ και το imobilaiser και το lock-unlock