Πριν μερικές μέρες βρήκα κάποιον και πήρα ένα καντραν από την ΕΕ111 αλλά με στροφόμετρο από starlet gt μέσα (την πλακέτα του δλδ) για να δουλέψει με τον 4E-FTE που έχω πάνω. Δυστυχώς αργότερα είδα ότι το καντραν έχει από πίσω κομμένα κυκλώματα και θέλει κολλητήρι για να τα κολλήσω, γιατί όπως μου είπε είχε βάλει μούρη VVTI και λόγω διπλών φώτων του άναβαν συνέχεια. Εκτός ότι τελικά το στροφόμετρο και ΠΑΛΙ δεν μου παίζει!!! προσπαθώντας να κάνω τα κυκλώματα με μικρά κομμάτια καλωδίων κάτι βραχυκύκλωσε και έχασα τα φλας και τα αλαρμ. Για τα φλας ήταν η ασφάλεια 7,5Α και την άλλαξα οπότε και έφτιαξαν. Επίσης με τον συνεγερμό που έχει 2 καλώδια στην φλασιέρα ανάβουν όλα κανονικά. Ομως τα αλάρμ δεν παίζουν με τίποτα! πατάω το κουμπί και δεν κάνει κάτι! δοκίμασα και με άλλο και δεν είχε αποτέλεσμα! έχω βάλει στο αμάξι το στροφόμετρο που είχα πριν και το μαμα καντραν, τα φλας ειναι οκ αλλά και πάλι συνεχίζω να μην έχω αλαρμ! μέτρησα και με πολύμετρο και είδα ότι με κλειστό διακόπτη μηχανής δεν έρχετε ρεύμα στην φύσα άρα μάλλον κάτι δεν κάνει πλέον κύκλωμα στην καλωδίωση μέσα. Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε γιατί είμαι και διακοπές και δεν βρίσκουμε τώρα εδώ και ηλεκτρολόγο να το δει, ας πει. Η`αν έχουμε τα σχέδια της εσωτερικής καλωδίωσης του αυτοκινήτου. Και μερικές φωτος από την φύσα την εσωτερική που πάει στο καντραν (στο στροφόμετρο) και πιστεύω από αυτή είναι το πρόβλημα, και τα κομμένα κυκλώματα στα λαμπάκια των φλας στο νέο καντραν. Χτες έφαγα πόσες ώρες από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και ούτε το στροφόμετρο δούλεψε (μάλλον είναι χαλασμένο) αλλά ουτε και τα αλαρμ!!