Καρτερ για 2η φορα
Σε 111 facelift 1.6 vvt-i liftback στις 100000 χλμ ετρεχε ποταμι το λαδι απ το καρτερ...Το παω αντιπροσωπεια, μου το στεγανοποιουν( με φλατζοκολλα διοτι απο μαμα δεν εχει φλατζα)...Τωρα εχω 120000 και παλι τα ιδια...Θα κατεβασω το καρτερ και θα το στεγανοποιησω μονος μου...Βαρεθηκα μ αυτο το αμαξι βρε παιδια ολο ζημιες...Μια το ενα μια το αλλο...Δε χορταινει λεφτα...Απο καινουργιο που το εχω παρει παρουσιαζει συνεχως προβληματα σε ολους τους τομεις...Αμαααααααν πια...Που ειναι οι παλιες καλες κορολλες σαν τις 90αρες και τις 101 που δε παθαιναν τιποτα??? Γιατι ρε πουστη μου??? Το μισο αμαξι εχω αλλαξει...Καθε τριμηνο και ζημια απο παντου και απο ξεκαρφωτα...Απο διακοπτακια,ρελεδακια,κορνες,ακρομπαρα,θερμοστατες ,στραβες δισκοπλακες, αμορτισερ πορτμπαγκαζ, αισθητηρες λ, διακοπτη μηχανης, τσιμουχα στροφαλου, τρομπα τιμονιου και το χειροτερο που επαθα αλλα δεν το φτιαχνω, ρουλεμαν σαζμαν...Καιει και λαδι...Και αρκετα αλλα που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη...Απελπισια αυτο το αμαξι...Δε ξερω τι θα κανω ειλικρινα...
|