Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-10, 00:57
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
όταν πας για φρέον αδειάζει όλο το κύκλωμα, γίνεται έλεγχος διαρροών, μπαίνει μέσα και λαδάκι και γίνεται μετά πλήρωση ξανά και έλεγχοε θερμοκρασίας! τα έκανες αυτά σε ειδικό μηχάνημα, ή απλά κοίταξαν αν χρειάζεται συμπλήρωμα? όσες φορές είχα πρόβλημα ψύξης έκανα σε μαγαζί τα παραπάνω και μετά όχι μόνο πάγωνε με την μία αλλά νόμιζα ότι είμαι μέσα σε κατάψυξη ψυγείου! και κατά την γνώμη μου αυτό πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο!
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω και να εκφράσω την δική μου εμπειρία που είναι η εξής.

Το προηγούμενο καλοκαίρι και μετά από 17 χρόνια το air condition στο Carina E του πατέρα μου δεν έψυχε. Το πήγα σε ένα φίλο μου ψυκτικό. Έβαλε να δουλεύει το aircondition και μέτρησε την θερμοκρασία στο αεραγωγό με φουλ στροφές αέρα και στο φουλ κρύο. Ακόμα και με αρκετό γκάζι δεν κατάφερνε να παγώσει κάτω από τους 19 βαθμούς! Τραγικό νούμερο!
Συνδέει το όργανό του και διαπιστώνει χαμηλή πίεση του φρέον. Συνδέει την φιάλη και προσθέτει αρκετό. Όταν ανέβηκε η πίεση σε κανονικά επίπεδα ξεσυνδέει και μετράμε με τον ίδιο τρόπο θερμοκρασία στον αεραγωγό, η θερμοκρασία του αέρα έφτασε μέχρι και 5 βαθμούς!!!

Ένα χρόνο μετά το air condition δουλεύει και ψύχει κανονικά!

Δεν γνωρίζω αν στα καινούρια κλιματιστικά έχει αλλάξει η τεχνολογία, αλλά φαντάζομαι Νικηφόρε το δικό σου με του Carina E έχουν την ίδια τεχνολογία. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν φταίει πάντα ο τρόπος αλλά μπορεί να φταίει ο μάστορας...
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βαλβολίνες σε Corolla E11 vvti giannis-tour TOYOTA COROLLA 111(G6) 63 01-08-23 23:50
Corolla e11 1.4 vvti grfotis PHOTOS 22 21-04-12 15:42
Λαδια για Corolla Ε11 vvti 00' euromaster SUPPORT 1 06-01-09 13:12
a/c,κυκλωμα,φρεον laios TOYOTA COROLLA E 12 4 06-08-08 18:41
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ COROLLA 1400cc 2002 Takis77 TOYOTA COROLLA E 12 8 28-07-05 11:33

Page generated in 0,33723807 seconds (89,23% PHP - 10,77% MySQL) with 71 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com