Χτες που πήγα στο εξοχικό παρατήρησα ότι από το φωτορανταρ που δείχνω παραπάνω έλειπε ένα εξάρτημα!!! μάλιστα αν δεν κάνω λάθος είναι το ρανταρ αυτό που λείπει! τώρα που πηγε δεν ξέρω μήπως το κλέψανε??? δεν το είδα κάτω πάντως! επίσης θα σας δείξω και το φλας (μάλλον φλας) που είναι σε ξεχωριστό στυλο λίγο παραπερα από την κάμερα. Σε ένα άλλο φωτορανταρ που είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον δρόμο από Μαραθώνα προς Αθήνα (πριν την διασταύρωση Ραφήνας) είδα ότι έγινε κόσκινο!!!! όταν λέμε κόσκινο το κουτι που είναι η φωτογραφική έχει γίνει σουρωτήρι στην κυριολεξία από ΑΠΕΙΡΑ σκάγια!!!! δυστυχώς είναι δύσκολο το σημείο και δεν μπόρεσα να πάρω φωτο να δείτε.
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο τα φωτορανταρ είναι 3. 2 στο ρεύμα προς Μαραθώνα, αυτα που δείχνω είναι Παλλήνη στην στάση Γιάννα μετά την διασταύρωση για το Πανόραμα Παλλήνης (εκεί που ήταν το εργοστάσιο γραμμή) μετά στην ευθεία. Το άλλο είναι στο Πικέρμι που έχει δεξιά ένα βενζινάδικο και δάσος από πίσω του και έχει τα καλά στροφιλίκια (λίγο πριν στην ευθεία) και το άλλο στο ρεύμα προς Αθήνα πριν την διασταύρωση Ραφήνας στην ευθεία που είναι κατηφορικά. ΠΡΟΣΟΧΗ τα φωτορανταρ είναι κρυμένα και τα 3 πίσω από κολόνες της ΔΕΗ αν τρέχετε ΔΕΝ θα τα δείτε!
Σε εφημεριδα της Ανατολικής Αττικής δήλωσε ο διευθυντής της τροχαίας Αγίας Παρασκευής ότι γράφουν πάνω από τα 100χλμ και έχουν γράψει άτομα λέει με 130, 160 ακόμα και 195 χλμ! οπότε μέχρι τα 100 είμαστε οκ, αν και εγώ που ξέρω τα σημεία περνάω μπροστά τους με 60 στο κοντερ!
Αυτό που λείπει το ρανταρ δεν είναι? και το άλλο με το πορτοκαλί τζάμι είναι φλας? έτσι νομίζω εγώ!