..........
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl
190km/h νομιζω εδινε για το δικο μου, το 124αρι.
Ε παει 190??? Εγω το εχω παει 200+, 205...καπου εκει!
Οκ, εχει πολυυυυ κοντο σαζμαν, δεν εχει τελικες, αλλα εχει εξαιρετικη επιταχυνση παιδια!
Κανεις ταξιδι και στα 120km/h (γαμωτο δε θυμαμαι στροφες) εχεις βουητο γιατι το μοτερ δουλευει ηδη ψηλα!
Οδηγηστε πρωτα ενα Auris 1.6 βρε παιδακια και μετα αμφισβητιστε το και βγαλτε το και μπρικι.
Πολυ φιλικα τα λεω, δε θελω να δημιουργω εντυπωσεις ουτε να παρουσιαζω το Auris υπερπυραυλο και "κοντραμαξο", απλα οι μετρησεις της Toyota, το αδικουν + οτι τα περιοδικα δεν μπαινουν στον κοπο να κανουν πολλες φορες μετρησεις και παιρνουν τα στοιχεια των εταιριων! Ενα καρο pdf εχω της Toyota που εχει μετρησεις και ακριβως τις ιδιες ειχα δει τοτε και στα περιοδικα! Ειναι τυχαιο τωρα αυτο!
|
Καταρχας να πω οτι δεν ειδα κανενα να γραφει οτι ειναι μπρικι το auris, που το ειδες αυτο?....Επειδη λεμε οτι δεν κανει 0-100 9sec αυτοματως γινεται μπρικι??Τεσπα...
Βλεπεις 200 και κατι ψιλα στο κοντερ λοιπον... Αρα? Υπολογισε οτι και σε αυτα τα χιλιομετρα θα εχει σιγουρα γυρω στα 10 km αποκλιση το κοντερ, μια χαρα λοιπον τα λεει η toyota, η πραγματικη του τελικη γυρω στα 190 ειναι...Αντε βαρια βαρια 195 km...
Τωρα για το αν εχουμε οδηγησει auris...προσωπικα το 1,6 124hp το εκανα ενα test drive και πηρα μια γευση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...
Απο τον περασμενο Δεκεμβρη ο κολλητος μου ειναι κατοχος ενος corolla 1,6 132 Hp (που υποτιθεται οτι ειναι πιο δυνατο απο auris 1,6 με 124hp αν δεν απατωμαι) το οποιο εχω οδηγησει απειρες φορες και εχουμε κανει ανοιγματα και ανοιγματα....Oποτε μπορω να σχηματισω αποψη..(και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ειναι αργο, μια χαρα ικανοποιητικο ειναι το αμαξι, απλα αυτα τα 9sec δεν παιζουν με καμια δυναμη..)