και εγώ όταν είχα κονι είχα αγανακτήσει! με κυριλέ ρυθμίσεις όχι τέρμα δλδ τα μπροστινα στην μέση και τα πίσω στην μέση της μέσης ρύθμισης και χαμήλωμα 3.5cm και παλι όλο χαλούσαν και έτρεχα για επισκευές. και εγω έβαζα άλλα πάνω και τα έπαιρνα στο χέρι και τα πήγαινα και ξανά τα ίδια μετά. Τελικά έβαλα πάνω μαμά ελατήρια αλλά δεν πρόλαβα να τα χαρώ για πολύ.... τι να πω εξαρταται απο πολλά πάντως εμένα μου έβγαλαν ζημιές απο τότε που πηγαινορχόμουνα Περιστέρι που έχει χάλια δρόμους, τι να κάνεις δεν γίνεται να πηγαίνεις και με 10χλμ! όσον αφορα τις coilovers γιαυτό πριν αγοράσουμε κοιτάμε να δούμε από θέμα επισκευής τι γίνεται για να είμαστε σίγουροι. ΠΧ οι D2 έχουν αντιπροσωπεία στην Καλιθέα και με 100 ευρώ παίρνεις νέα μπουκάλα για κάθε αμορτισερ. Οι hotbits έχουν αντιπροσωπεια κοντά στην Κόρινθο και τις επισκευάζουν εκεί. Οι ΤΕΙΝ πχ δεν είχαν κάτι εδω και ενας φιλος αναγκάστηκε να τις δώσει φτηνά και πήρε άλλες. Αλλιώς θα πλήρωνε μεταφορικά πηγαινέλα Αγγλία ή Ιαπωνία και είναι πολλά!!!! δεν ξέρω αν ακόμα δεν έχει επισκευή των ΤΕΙΝ στην Αθήνα. Και τα AGX πριν τα πάρω έμαθα οτι μερικοί μάστορες στην Φρατζή τα επισκευάζουν (με πατέντα) γιατι δεν είναι κανονικά επίσημα επισκευάσιμα όπως τα κονι τα κιτρινα με κόστος καπου 110-120 ευρώ τα 2. (χέρι-χέρι) χωρίς βγάλε-βάλε στο αμάξι δλδ κτλ.
|