Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Φιλαρακι προσεξε!Εγω του εχω βαλει φιλτρακι trd που εχει βγει για το auris!Αν βαλεις χοανη ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα σου αναψει λαμπακι για τον αισθητηρα που μετραει τον ογκο του αερα(air flow)!Στο λεω γιατι το εχω παθει!Ειχα βαλει φιλτροχοανη simota,δουλεψε 5 μερες τρελα(γεματο θορυβο και διψα για βενζινη) αλλα μετα αναψε λαμπακι και ξενερωσα!Τωρα με φιλτρακι ΚΝ αμφισβητουμενο!Εχω ακουσει οτι εχει αναψει σε καποιους(οπως και σε μενα) και σε αλλους οχι!Επιλογη σου τωρα υστερα απο οσα σου ειπα!Τωρα για εξατμιση απο χταποδι μεχρι πισω το ψαχνω κι εγω!Ειναι και αυτα τα καινουρια ολο αισθητηρες και ηλεκτρονικα!Μολις σιγουρευτω για την αποφαση μου αυτη αφου σιγουρευτω οτι δεν θα εχω ηλεκτρονικα προβληματα με το αμαξι θα σου πω!Ελπιζω να βοηθησα καπως φιλαρακι!Και καλοσηρθες στο club μας!
|
φιλε μιχαλη επειδη ενδιαφερομαι και εγω για ενα φιλτρο trd, μπορεις να μου πεις απο που το πηρες και ποσο? επισης μπορεις να μου πεις για τοφιλτρο αυτο 2 πραγματα που με ενδιαφερουν: 1. αν κανει παραπανω θορυβο 2. αν αυξανει την καταναλωση? ευχαριστω