TS τρεμουλο-κραδασμοι
Προχθες εκανα ενα ταξιδι θεσ/κη μεχρι να παω (με μια σταση στην λαρισα) ολα καλα.Στον γυρισμο ομως αρχισα να νιωθω σε ολη την καμπινα μου (ταμπλο,τιμονι,πορτες,καθισματα παντου το ιδιο) μετα τα 80 k/m μεχρι και τα 120 k/m ενα εντονο τρεμουλο σαν εχεις πεσει σε τρελες και απανοτες λακουβες(το δοκιμασα με ολεσ τις σχεσεις στο κυβοτιο που θα μπορουσα).Μετα τα 120 απλα δεν ηταν τοσο εσθιτο αλλα υπηρχε.Οταν μου εκανε το τρεμουλο αυτο αν αφηνα το πεταλ του "γκαζιου" δεν εκανε τιποτα κανενα θορυβο.Οπως καταλαβαινετε δεν μπορουσα να ερχομαι απο θεσ/κη με 70-80 k/m και λιγο πριν την μαλακασα λεω να το πλακωσω στο γκαζι κ οτι γινει.Με ελαχιστη ταχυτητα πια 160 k/m εφτασα Αθηνα.Οταν επεσα παλι στα 80-120 k/m περιπου που μου το εκανε πιο εντονα,δεν εκανε πια τοσο πολι,απλα ενα μικρο σιντονισμο.Δεν ξερω αν καταφερα να σας δωσω να καταλαβαιτε τι ακριβως μου συνεβει αλλα με τρομαξε παρα πολι μπορω να πω.Εχθες πηγα στο μαγαζι που ειχα αλλαξει λαστιχα πριν μερικους μηνες (10/09 νομιζω) και δεν βρηκε κατι.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα...Φιλικα Νικος
Υ.Γ με συγχωριτε αν σας κουρασα με το μηνυμα μου
|