Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
χθεσ βραδυ βραδια παρτυ με Honda... αφου βλεπω το μονοσ στο σπιτι κατηφοριζω προς καβαλας.. ωπωσ ρολλαρω τερμα δεξια ερχεται διπλα ενa s2000 που και ρελαντι ακουγοταν μεχρι κεντρο μονομπουκο οποτε σιγουρα εξατμιση...τεσαπ αφου πηγαιναμε ετσι μεχρι και μετατα γκουντισ και αυτοσ διπλα μου με 50 -60 κανοντασ τα καγκουριστικα επαιζε με την συμπιεση σαν τα σαξοραλα μασ πιανει φαναρι στου προβατα μου λεει τι ειναι του λεω μαμα πιεση εξατμιση ιντερκουλερ μου λεει εγω εξατμιση φιλτρο..ωραιοσ του λεω μου προτεινει να ανοιξουμε σταση του λεω δν εχει μεττρα εδω και μου λεει παμε μετα το δαφνι ευθεια που εχει μετρα να νοιξουμε πρωτεσ ρολλαριστε του λεω οκ...ρολλαρουμε στριβουμε στη στροφολα οσοι βολταρουν ξερουν παταμε μου κανει κατευθειαν ενα αμαξι κουμπωμα δευτερασ ειμαι διιπλα του και μεχρι 210 220 το celica ειχε φυγει μπροστα πολυ μπροστα κοντα στην κολωνα...ταμαξι πηγαινε πολυ καλα μετα βγαζει φλασ για σχιστο και μου κανει νοημανα τν ακολουθησω παμε σταματαμε σχιστο μου λεει αποκλειεται να ειναι μαμα τεσπα με τα πολλα ερχεται σεμια φαση ενα κυπαρισσι honda eg φιλοι και του κανει το παιδι με τοs 2000 να νοιξουμε μου κανει το παληκαρι ειναι 18αρι Integra fpe...μου λεει παμε πρωτεσ ροολαριστεσ δν εχω λαστιχα αναβαση σχιστο του λεω οκ ανστροφη αναβαση παταμε πρωτεςκαι 50 χμ δικαμου δν ξερω ποσες στροφες ειχε εκεινος και μεχρι κουμπωμα τεταρτησ το ειχε παρατησει..οταν τν ρωτησα αλογα μου ειπε δν ξερει δν παει δυναμομετρο λογικα δν θα ηταν απνω απο 200??..τεσπα καληνυχτηθηκαμε με τα παιδιακαι γυρβωντασ πετυχαινω Gordoba ερχεται διπλα μου μου κανει το παληκαρι ωραιο κλπ και συ του λεω ομορφο ειναι και μου λεει ειναι 1600 με 28αρα..κανουμε δυο αποπειρεσ νανοιξουμε δευτερεσ ρολλ αλλα ο δισκοσ δεν μου εκανε τα κεφια το καταλαβε και το παληκαριτο πατιναρισμσ και ετσι σπασαμε...παντωσ στο πατημε με το seat ειδα μπρομετρο στο0,9λογικα λογω κρυου
|
Integra φπε ειδικα αν μιλαμε για το τελευταιο B18C μιλαμε για 220-230
αλογα...τι εχεις κανει στο δικο σου φιλε μου?