Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
Παίδες εγω πήρα την αποφασή μου θα παραγγείλω αυτό: http://cgi.ebay.com/AutoRadio-2-Din-...item3ca83ea092
Το μηχάνημα ειναι μακράν καλήτερο απο οτι εχω δει μέχρι σήμερα, τώρα για το θέμα που δεν εχει αναλογικό tuner ειναι δευτερευον για μενα τα περισσοτερα μεγάλα κανάλια μεσα στο 2010 θα εχουν περασει ψιφιακά απο οτι ακουγετε έχει και καλή τιμούλα και θα την κάνω περιμένετε νέα μου...
Νομίζω αυτο πάει κουτι διχως το πλαισιο της Μαμας ετσι δεν ειναι Corollapatra ?
Τώρα για τους αεραγωγούς δεν ξέρω μήπως μπορείς να με ξεστραβώσεις, το παίρνει η όχι ?
|
Όπως είπα και παλαιότερα, και αυτό το μηχάνημα χρειάζεται αλλαγή των αεραγωγών για να μην υπάρχουν τα κενά που αφήνουν οι μαμά αεραγωγοί, για λεπτομέρειες και φωτογραφίες σχετικά με τα κενά δες
εδώ. Και επιπλέον, ισχύει και αυτό που λέει ο
madvinegar, ότι δηλαδή το ψηφιακό tuner χρεώνεται έξτρα και πρέπει να τους το ζητήσεις στην παραγγελία σου.
Για εμένα, επειδή το κόστος αγοράς των διαφορετικών αεραγωγών είναι αρκετά μεγάλο, εάν αγόραζα τώρα car dvd, θα επέλεγα κάποιο από αυτά που μπαίνουν στους μαμά αεραγωγούς. Υπάρχει
αυτό της
szutility (με το γνωστό θέμα της μη δυνατότητας πληρωμής μέσω paypal) αλλά μιας και αναφέραμε τον
autodvdgps, να αναφέρω ότι έχει δύο μοντέλα που μπαίνουν κατευθείαν. Το ένα είναι
αυτό και το άλλο
αυτό. Αξιόλογα και τα δύο και σε καλές τιμές...